Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 4 in aantocht?

De beta is al in zicht.

Volgens een advertentie op EA's distributieplatform Origin is er sprake van Battlefield 4. Al wie een pre-order plaatst voor Medal of Honor: Warfighter zou namelijk (op termijn) toegang krijgen tot de multiplayerbeta van Battlefield 4. Meer info over het mysterieuze spel is niet te vinden, maar geef toe dat dit best wel een leuke manier is om het bestaan van je game aan te kondigen, niet?

Zo'n grote verrassing is het bestaan van Battlefield 4 nu ook weer niet. Het is alom geweten dat EA de strijd aan wil gaan met Call of Duty en met de miljoenenverkoop van Battlefield 3 en het grote succes van zijn premium-service is er zeker genoeg geld en motivatie om een vervolg te kunnen verantwoorden.

Eerder waren er al hints dat er meedere nieuwe games in de Battlefield-franchise aan zaten te komen. Zo was er in Maart een winkel die "Battlefield Evolution" in zijn gamma had opgenomen en konden we in een van Dice's werknemers cv de titel Battlefield Bad Company 3 lezen. We houden jullie alvast op de hoogte rond de ontwikkelingen rond deze nieuwe games.

Heb je Battlefield 4 in huis en wil je je tegenstanders te slim af zijn? In onze Battlefield 4 guide en tips pagina kom je alles te weten over de singleplayer en multiplayer van deze game, met info over alle klassen, alle wapens, alle voertuigen en de locatie van alle dog tags!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties