Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 3 Premium nu ook officieel

Alles wat gelekt werd is nu ook bevestigd.

Vandaag kondigde Electronic Arts officieel Battlefield 3 Premium aan, een service die je tegen betaling heel wat nieuwe content biedt voor je game.

Battlefield 3 Premium kost €49,99, maar daarvoor krijgen de kopers wel gratis de vijf aangekondigde expansion packs voor de game. Het eerste, Back to Karkand, is weliswaar reeds verschenen. Ook het bestaan van Close Quarters was reeds bekend. Nieuw zijn echter Armored Kill, Aftermath en End Game. De laatste zou moto's toevoegen aan de voertuigenlijst, maar verder werd over de inhoud van de packs nog niets bekend gemaakt.

Betalen voor Battlefield 3 Premium zal de speler onder andere ook extra voertuigen, extra wapens, extra camouflagepatronen en nieuwe dogtags opleveren.

Wanneer we EA's antwoord op Call of Duty Elite mogen verwachten? Vandaag! Inderdaad, op de Xbox 360 is de service vanaf nu online. Volgende week lanceert Premium ook voor de PS3 en de PC.

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties