Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 3 krijgt grote update

Enorme lijst met tweaks en fixes zal gameplay grondig veranderen.

We hebben de afgelopen maanden flink mogen knallen in de spectaculaire shooter Battlefield 3. Of je de digitale slachtvelden nu onveilig maakte als schutter of piloot, er was voor iedereen wel iets te neer te knallen of te doen exploderen. Ontwikkelaar Dice heeft de game na haar launch in oktober nauwlettend in de gaten gehouden en heeft middels een post op Battelog een ronduit duizelingwekkend lange lijst met fixes aangekondigd.

Dice lijkt met de nieuwe fixes vooral te kiezen voor specialisatie van de verschillende wapens en voertuigen die vrijwel allemaal grondig zullen worden aangepakt. Het kan dus ook niet anders dat deze veranderingen van grote invloed zullen zijn op toekomstige gameplay.

"De lijst is nog niet volledig", verzekert Dice ons in hun post. "Er zullen meer veranderingen volgen. We werken er op dit moment hard aan om de online gameplay voor al onze spelers te verbeteren dus zullen de veranderingen voor alle drie de platforms gelden."

Wanneer de nieuwe update live gaat is nog niet bekend.

Battlefield 3 knalt van het scherm!

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties