Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 2042 update 4.0 bevat meer dan 400 fixes en verbeteringen

DICE licht alvast tipje van de sluier op.

Battlefield 2042 update 4.0 is uitgesteld naar volgende week, maar EA DICE community manager Kevin Johnson licht alvast een tipje van de sluier op over de nieuwigheden in de update.

In update 4.0 worden de traits van Rao en Paik geüpdatet en verhelpt de ontwikkelaar de problemen met de Grenade Belt van Sundance. Daardoor kun je makkelijker een doelwit van dichtbij bepalen als je een anti-armour grenade wilt afvuren.

Ook Ribbons worden aangepast en kun je nu makkelijker ontgrendelen in modes als Rush. Om te garanderen dat teamwerk een belangrijk onderdeel blijft, is XP voor Support Actions en Teamplay meer gebalanceerd.

Je zou verder ook geen last meer mogen hebben van de ADS bug wanneer je een voertuig verlaat of iemand terug tot leven wekt vlakbij een obstakel.

Als laatste worden attachments herzien. Het is vooral de bedoeling dat elke attachment uniek aanvoelt en dat ze impact hebben op de keuzes die je maakt op vlak van loadout en gunplay.

Of deze update ervoor zorgt dat spelers de Battlefield 2042 petitie die restitutie eist naast zich neer leggen, is op dit moment moeilijk te zeggen. Wat er momenteel wel duidelijk is, is dat Yvo zijn Battlefield 2042 review nog steeds te vinden is op onze website.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties