Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 2042 open bèta gaat in september van start

Insert Battlefield theme.

Tijdens EA Play Live heeft ontwikkelaar DICE bevestigd dat de Battlefield 2042 open bèta in september van start gaat. Een exacte datum is niet bekendgemaakt.

Spelers die voor Battlefield 2042 een pre-order plaatsen, krijgen eerder toegang tot de bèta. Daarnaast gaat er in de zomerperiode nog een gesloten bèta van start. Daar is eveneens geen exacte datum voor bekendgemaakt.

Bekijk op YouTube

Daarnaast is tijdens EA Play Live Battlefield Portal aangekondigd. In die gamemodus heb je de mogelijkheid om content van Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 en Battlefield 3 te gebruiken en je eigen game modi te creëren. De modus is door ontwikkelaar Ripple Effect ontwikkeld.

Battlefield 2042 komt 22 oktober uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wil je meer weten? Lees dan ons overzichtsartikel met alle info over de Battlefield 2042 gameplay.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties