Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 2042 kortfilm nu te bekijken

de terugkeer van een oude bekende.

De negen minuten durende Battlefield 2042 kortfilm is vanaf nu te bekijken via YouTube. In die kortfilm genaamd Exodus leer je meer over het verhaal van de game en de oorlog tussen Rusland en de Verenigde Staten.

Exodus gaat dieper in op de No-Pats, een multinationale groep van staatlozen die in een burgeroorlog zijn verwikkeld. Zij vechten bovendien ook zowel met als tegen de twee grootmachten die hun eigen oorlog over de resterende grondstoffen op aarde uitvechten.

In de kortfilm duikt ook een oude bekende op. Kimble 'Irish' Graves kennen we uit Battlefield 4 en is in de nieuwe game een speelbare specialist. Hij clasht bovendien met de mysterieuze 'Oz' over de toekomst van de No-Pats.

Wil je meer weten over de Battlefield 2042 gameplay? Alle info daarover vind je op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties