Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 2042 kortfilm aangekondigd

Landlozen in de kijker.

De volgende onthulling rond Battlefield 2042 is een kortfilm over het verhaal van de game en gebeurt op 12 augustus 17:00 uur. Dat onthult Electronic Arts via het YouTube-kanaal van de game.

Het gaat om een standalone film die Exodus heet en de gebeurtenissen onthult die leiden tot de all-out war van Battlefield 2042. Om fans niet in de kou te laten staan, geeft uitgever Electronic Arts alvast een klein voorsmaakje van de gehele kortfilm.

In dat voorsmaakje ontdek je dat de film zich vooral focust op de Battlefield 2042 No-Pats (Non-Patriated), een groep onafhankelijke soldaten die vechten voor de Verenigde Staten, Rusland of zichzelf in de oorlog tussen beide grootmachten.

In ander Battlefield 2042-nieuws onthulde Electronic Arts en ontwikkelaar Ripple Effect tijdens de EA Play Live 2021 livestream dat je in Battlefield Portal je eigen game modes bouwt en dat de Battlefield 2042 open bèta in september van start gaat.

Wie graag meer wil weten over Battlefield 2042, vindt alle informatie over de game op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties