Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 2042 introduceert eerste non-binaire personage

Emma 'Sundance' Rosier.

Ontwikkelaar EA Dice introduceert met Emma 'Sundance' Rosier een non-binaire specialist in Battlefield 2042. Het is de eerste keer dat je in de reeks als een non-binair personage kunt spelen. Lead Community Manager Adam Freeman bevestigt het nieuws via Twitter en meldt dat Sundance de voornaamwoorden die/hun verkiest.

Sundance is een Assault Specialist met een wingsuit. Daarnaast beschikt die ook over slimme explosieven om vijandige vliegtuigen uit te schakelen. Aangezien Battlefield 2042 geen klassieke campaign bevat, kun je Sundance enkel in de verschillende multiplayermodi gebruiken.

Battlefield 2042 werd recent nog uitgesteld, maar komt nu op 19 november uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Op onze site lees je alles over de Battlefield 2042 gameplay.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Battlefield 2042

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties