Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 1 eerder beschikbaar voor leden EA- en Origin Access

Ready for action?

Leden van EA- en Origin Access kunnen een week eerder Battlefield 1 spelen. Voor abonnees van de dienst is een proefversie van de game vanaf 13 oktober beschikbaar.

De proefversie van de game geeft je tien uur lang toegang tot vijf levels en vier modi. De maps die je kunt spelen zijn St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress en Suez. De maps zijn speelbaar in de modi Conquest, Rush, Operations en Domination.

Verder kun je ook aan de slag met een tweetal singleplayer missies, namelijk Storm of Steel en Through Mud and Blood.

Als je na het verlopen van de proeftijd de game aanschaft, dan wordt de voortgang die je hebt gemaakt overgezet naar de volledige versie van Battlefield 1. Ook ontvang je een Battlepack als je gebruik maakt van de volledige proeftijd van tien uur.

Met de Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition kun je de volledige game vanaf 18 oktober spelen. Leden van EA- of Origin Access die de game aanschaffen, krijgen vanaf dat moment ook toegang tot de rest van de game.

Battlefield 1 staat gepland voor 21 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een lijst met alle maps en modi in Battlefield 1.

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Over de auteur
Dave Rapmund avatar

Dave Rapmund

Redacteur

Dave schrijft en speelt games. Verder doet hij ook nog iets met websites. Nintendo-fanboy van het eerste uur.

Reacties