Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battle Royale-versie van Vampire: The Masquerade komt in 2021 uit

Royale vampierenoorlog.

De nieuwste game in de Vampire: The Masquerade-franchise is een Battle Royale. Dat maken ontwikkelaar Sharkmob en uitgever Paradox Interactive bekend via een teaserfilmpje.

In de Vampire: The Masquerade Battle Royale reis je af naar Praag, waar verschillende vampierensektes verwikkeld zijn geraakt in een oorlog met elkaar en de vijandige Entity. Die is erop gebrand is om alle vampieren uit te roeien. In de game kruip je in de huid van een vampier met bovennatuurlijke krachten die beschikt over verschillende wapens.

De game lanceert ergens in de loop van 2021. Mogelijk valt de release dus samen met het eerder uitgestelde Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, dat ook in 2021 uitkomt. Of beide games daadwerkelijk samen uitkomen, ontdek je ongetwijfeld op een later tijdstip.

Daarnaast laat Sharkmob weten dat het momenteel werkt aan twee erg ambitieuze AAA-projecten. Meer details over beide projecten geeft de ontwikkelaar op dit moment niet.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties