Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battle Royale-game Fractured Lands aangekondigd

Vroem-vroem.

Unbroken Studios kondigt de Battle Royale-game Fractured Lands aan. De game speelt zich in een post-apocalyptische setting af en komt aankomende zomer via Steam Early Acces naar de pc.

Uit de trailer blijkt dat Fractured Lands zich op voertuigen focust. Op Mad Max-achtige wijze bouw je je wagen met gevonden onderdelen uit. Daarnaast wisselt de game tussen een first- en third-person perspectief.

Net zoals andere games binnen het Battle Royale-genre heb je te maken met een allesverwoestende storm, waardoor spelers steeds dichter naar elkaar toe bewegen.

"Fractured Lands is een ervaring die onze passie voor dit genre belichaamt, maar ook een voorbeeld is van zowel onze ervaring met het ontwikkelen van de beste shooters ter wereld en ons verlangen naar iets innovatiefs, intens en smerigs", aldus de ontwikkelaar.

Unbroken Studios bestaat uit medewerkers die voorheen aan Call of Duty, Battlefield en Medal of Honor hebben gewerkt. In het weekend van 8, 22 en 29 juni vindt er een gesloten bèta plaats. Je kunt je via de officiële website inschrijven.

Getagged als
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties