Skip to main content

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

De Battle.net pc-applicatie krijgt een totale make-over in een aankomende update. Dat maakt Blizzard Entertainment bekend.

In het nieuwe design worden alle games verschoven naar een balk aan de bovenkant en wordt de vrijgekomen ruimte voorbehouden voor nieuws en evenementen. Daarnaast is je vriendenlijst in het nieuwe design Facebook-gewijs zichtbaar aan de rechterkant van het scherm.

Verder is het mogelijk om je favoriete games te selecteren en kun je deze nog steeds ordenen zoals je ze wil. Daarnaast bundelt de nieuwe applicatie alle meldingen in een nieuwe hub en introduceert de make-over enkele toegankelijkheidssnelkoppelingen. Zo kun je de app volledig besturen met het toetsenbord of in combinatie met een schermlezer gebruiken.

Op de volledig uitrol van het redesign is het in Europa nog even wachten. Het nieuwe ontwerp is voorlopig namelijk enkel toegankelijk in Noord-Amerika. Wie niet kan wachten en vandaag al aan de slag wil met de vernieuwde applicatie, kan dat doen door de bètaversie van de Battle.net-applicatie te downloaden.

Read this next