Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Batterij PS5 controller gaat 50% langer mee

Sony maakt belofte waar.

De batterij van de PlayStation 5 controller gaat ongeveer 50% langer mee. Dat beweert een twitteraar die voor het bedrijf werkt dat console-accessoires ontwerpt en maakt voor zowel Sony als Microsoft.

Twittergebruiker Galaxy666 kon de batterij van de Dual Sense controller testen en ontdekte dat die een batterij van 1560 mAh bevat. Ter vergelijking: de eerste versie van de DualShock 4-controller bevatte een batterij van 800 mAh en de huidige versie een van 1000 mAh.

Dat is op zich geen al te grote verrassing. Bij de voorstelling van de DualSense controller liet Sony immers weten dat de batterij langer zou meegaan. De bijgevoegde foto's tonen dat het bedrijf die woorden omzet in daden. Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door Sony.

Meer weten over de PS5?

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties