Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battalion 1944 release voor Steam Early Access bekend

Terug naar de Tweede Wereldoorlog.

Uitgever Square Enix maakt de Battalion 1944 release voor Steam Early Access bekend. De Tweede Wereldoorlog-shooter komt op 1 februari uit en kost 15,00 euro. De volledige game komt uiteindelijk ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

De Early Access-versie bevat zes modi, maar het is nog niet bekend welke dat zijn. Wel heeft ontwikkelaar Bulkhead Interactive onthuld dat zowel de Domination- als de Wartide-modus beschikbaar zijn. Verder kun je op de maps Manorhouse V1 en Liberation spelen.

Begin 2016 heeft Battalion in drie dagen zijn Kickstarter doel behaald. Een jaar later maakte Square Enix bekend dat het bedrijf Battalion 1944 onder zijn Square Enix Collective-label uitgeeft.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties