Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Batman - The Telltale Series release bekend

Nachtelijke flapperaar krijgt launch trailer.

De eerste episode van Batman - The Telltale Series komt op 2 augustus uit en heet Realm of Shadows. Dat maakt ontwikkelaar Telltale Games vandaag bekend.

Batman - The Telltale Series is een episodische adventure game, vergelijkbaar met Telltale's The Walking Dead en Tales From The Borderlands. De game speelt zich af in een eigen continuïteit en bevat onder andere Troy Baker als Batman en Laura Bailey als Catwoman.

Afgaande op de launch trailer richt de eerste episode zich op de strijd tussen Batman en maffiabaas Carmen Falcone. Harvey Dent speelt eveneens een rol. Volgens eerdere berichten hoopt Telltale Games alle vijf de Batman episodes nog dit jaar uit te brengen.

De eerste episode komt gelijktijdig uit op de Mac, pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One, evenals Android- en iOS-toestellen. Een fysieke versie van Batman - The Telltale Series komt op 12 september uit.

Cover image for YouTube video'BATMAN - The Telltale Series' World Premiere Trailer

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman - The Telltale Series

Video Game

Related topics
Over de auteur
Samuel Bom avatar

Samuel Bom

Redacteur

Besteedt zijn tijd aan games, boeken, koffie en schrijfsels. Kent de kaart van Hyrule uit zijn hoofd en verloor ooit in Quake van zijn kat.

Reacties