Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Batman: Arkham Origins krijgt I Am The Night modus

Extreme marathonsessie met de Caped Crusader.

Batman: Arkham Origins biedt zijn spelers een extra grote uitdaging. Wie de I Am The Night-modus succesvol wil afronden, moet het onderste uit de kan halen, aldus Warner Bros. Montreal.

I Am The Night wordt pas speelbaar nadat je het spel in New Game+ hebt voltooid. Wie de open wereld van Origins dus twee keer trotseert, mag voor een derde keer de game doorspelen in een nog zwaardere uitdaging. In I Am The Night luidt het namelijk voor altijd Game Over als je het loodje legt. Daarnaast worden alle savepunten uit de wereld verwijderd. Je dient dus in één keer door het twaalf uur durende verhaal van Batman: Arkham Origins te geraken zonder de Dark Knight ook maar één keer de dood in te jagen.

Batman: Arkham Origins komt op 25 oktober uit voor pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Een handheld-versie met de naam Batman: Arkham origins Blackgate verschijnt op dezelfde datum voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Wie de Season Pass koopt, krijgt enkele leuke extra's. Daarnaast regelde Sony wat exclusieve outfits en levels voor de PlayStation 3 versie van het spel.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties