Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Batman Arkham Bundle duikt op

Maar ook voor Europa?

De Amerikaanse winkelketen Gamestop heeft het bestaan van een Batman Arkham Bundle uitgelekt. Deze bundel bevat de Game of the Year-edities van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City voor de prijs van één game.

Batman: Arkham Asylum bevat de Trioviz 3D-modus, waarmee je de game ook in 3D kan spelen op televisies zonder 3D. Daarnaast zijn de uitdagingen Scarecrow Nightmare, Crime Alley, Totally Insane, en Nocturnal Hunter bijgesloten.

Batman: Arkham City bevat meer extra's, die eerder al beschikbaar waren als downloadbare content: Harley Quinn's Revenge, de Catwoman Pack, de Nightwing Bundle pack, de Robin Bundle Pack, de Challenge Map Pack en de Arkham City Skins Pack.

Volgens Gamestop is de bundel vanaf 23 september te koop voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Een Europese release is nog niet zeker, daar uitgever Warner Bros. Interactive zelf nog niets heeft bevestigd.

Batman: Arkham Origins, de volgende game in de reeks, komt op 25 oktober uit.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties