Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bandai Namco onthult eerste afbeeldingen Code Vein

Bloedserieus.

Bandai Namco heeft de eerste afbeeldingen voor actie RPG Code Vein onthuld. Volgens de uitgever werkt het team achter God Eater aan de game.

Code Vein is eerder deze week onthuld. De game is een RPG in een grote verbonden wereld, waarin je in de huid van een Revenant kruipt. In deze post-apocalyptische wereld moeten Revenants overleven door middel van vampierachtige krachten.

Door het drinken van bloed verkrijg je Gifts die toegang geven tot nieuwe gedaantes, aanvallen en wapens. Om je daarmee te helpen reist een NPC met je mee, die onderdeel uitmaakt van een geheim genootschap genaamd Vein.

Code Vein wordt op 'meerdere grote consoles' uitgebracht. Het is nog niet duidelijk naar welke platformen de game precies komt. Bandai Namco vermeldt dat Code Vein in 2018 een wereldwijde release krijgt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties