Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bandai Namco lost Elden Ring overview trailer

The Lands Between openen hun grenzen.

In de nieuwste Elden Ring-trailer krijg je een uitgebreid overzicht van de gamewereld en wat er allemaal te beleven valt.

In de trailer onthult de uitgever meer over de achtergrond van het hoofdpersonage, hoe de wereld eruitziet en welke monsters je er allemaal tegenkomt. Daarnaast bevat de game enkele verborgen dungeons en wie ver genoeg reist zal ook speciale Legacy Dungeons tegenkomen. Wie die voltooit, krijgt daar telkens een gepaste beloning voor.

Cover image for YouTube videoELDEN RING – Overview Trailer

Verder ontdek je ook meer over je trouwe ros, kom je meer te weten over de map en zie je hoe de verschillende aanpassingsopties en crafting werken. Daar stopt het niet, want verder toont het filmpje meer over de verschillende klassen, vaardigheden en krijg je een voorsmaakje van de coöperatieve modus van Elden Ring.

De Elden Ring release vindt plaats op 25 februari 2022 en volgens From Software speel je Elden Ring ongeveer in 30 uur uit. Lees zeker ook eens onze Elden Ring preview.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties