Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bandai Namco kondigt Tekken 7 aan

Gebouwd met Unreal Engine 4.

Bandai Namco kondigt Tekken 7 aan tijdens het Evolution Championship Series (Evo) 2014-evenement in Las Vegas. De vechtgame wordt gebouwd op de Unreal Engine 4.

De onthulling van Tekken 7 stond niet gepland, maar door een eerder lek besloot Tekken-producent Katsuhiro Harada de aankondiging toch te maken. Naar verluidt monteerde Harada onderstaande teasertrailer halsoverkop nog in zijn hotelkamer.

Vooralsnog is niet bekendgemaakt voor welke platformen Tekken 7 in ontwikkeling is. Wel vertelt Harada dat voor de Unreal Engine 4 is gekozen omdat deze zo flexibel is. "Niet alleen is de engine krachtig en gemakkelijk in gebruik, ook staat deze ons toe om Tekken 7 naar elk platform te brengen dat we willen," aldus Harada.

Ook spreekt de producent over 'visuele kwaliteit die je verwacht op next-gen platformen,' waarmee een lancering voor PlayStation 4 en Xbox One alvast is gesuggereerd.

Meer informatie volgt tijdens de San Diego Comic-Con op 25 juli aanstaande.

Getagged als

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties