Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bandai Namco brengt Get Even uit in 2016

Nieuwe game van de makers van Painkiller.

Bandai Namco maakt bekend de uitgever te zijn van Get Even, de nieuwe shooter van de makers van Painkiller. Sinds de aankondiging ervan in 2013 is het stil geweest rond de titel van The Farm 51.

Een exacte releasedatum blijft uit. Volgens Bandai Namco lanceert de game in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

"Get Even speelt een sleutelrol voor Bandai Namco in het aankomende jaar, dankzij zijn film-achtige aanpak en focus op volwassen, intieme verhaalvertelling" aldus de uitgever.

Bij de aankondiging van Get Even werd duidelijk dat je met twee hoofdpersonages speelt, die dezelfde gebeurtenissen elk vanuit een ander oogpunt beleven. De gameplay zou een mix zijn van singleplayer en multiplayer, waarbij andere spelers jouw game kunnen infiltreren.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties