Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Badland-remaster ook naar de pc, Wii U en Xbox One

Game of the Year Edition uit in de lente.

Badland: Game of the Year Edition komt in de lente uit voor de pc, Wii U en Xbox One. De game krijgt op deze platformen verbeterde graphics en een aangepaste besturing. Eerder al maakte ontwikkelaar Frogmind bekend dat het de Badland-remaster voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita uitbrengt.

De remastered-versie krijgt handgetekende graphics, aangepaste besturingen om met een controller te spelen en vier keer de content van de originele, mobiele editie. Zo bevat deze overzet 100 singleplayer-levels, 100 coöperatieve levels en 27 deathmatch-levels die voor vier spelers tegelijk speelbaar zijn.

De Finse studio Frogmind krijgt hulp van ontwikkelaar Blitworks voor de overzet naar de spelconsoles en uitgever Frozenbyte helpt met de marketing.

Sinds de release van de originele iOS-versie van Badland in april 2013 hebben meer dan 20 miljoen mensen de game gedownload.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties