Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Badland: Game of the Year Edition aangekondigd

Overzetting van iPad Game of the Year.

Ontwikkelaar Frogmind brengt Badland: Game of the Year Edition uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het is daarmee de eerste keer dat Badland buiten mobiele apparaten wordt uitgebracht.

Badland kreeg in 2013 een Game of the Year-award van Apple. Naast een iOS-versie is er ook een Android, Blackberry en Windows Phone-variant. In de game stuur je een fladderend zwart beestje naar het einde van het level door langs obstakels te manoeuvreren.

Voor de consoleversie zijn de controls aangepast, zodat je dit keer ook achteruit kan vliegen. Daarnaast bevat de Game of the Year Edition vier keer zoveel content als de mobiele editie in eerste instantie deed. Er zijn 100 singleplayer-levels, 100 coöperatieve levels en 27 deathmatch-levels voor vier spelers tegelijk speelbaar.

Badland: Game of the Year Edition heeft ondersteuning voor cross-buy en cross-save. Je hoeft 'm dus maar één keer te kopen om hem op ieder PlayStation-platform te kunnen spelen. De game lanceert in de lenteperiode.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties