Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Backbone One PlayStation Edition-controller nu beschikbaar op Android

Niet meer exclusief voor iPhone-gebruikers.

Sony heeft de Backbone One PlayStation Edition-controller beschikbaar gemaakt voor Android. De controller is te koop voor € 119,99 en is nu te gebruiken op mobiele apparaten met Android of iOS.

Met de controller kunnen spelers onderweg PlayStation 4 en 5-games spelen via Remote Play. Om de Backbone One te gebruiken, moet je verbonden zijn met het internet en jouw smartphone op de controller aansluiten.

Spelers die de Backbone App voor Android of iOS downloaden, krijgen toegang tot games voor PlayStation, Android en iOS. Verder bevat de app ook PlayStation-glyphs, nieuwe releases en updates.

Omdat de controller compatibel is met Google Play en de App Store is hij ook afzonderlijk te gebruiken op toestellen die draaien op Android en iOS.

Meer informatie over deze controller vind je terug op de PlayStation Blog.

In ander gerelateerd nieuws heeft Sony de PlayStation Plus Essential en PlayStation Plus Extra en Premium-games van mei onthuld.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties