Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Back to the Future volgende maand naar Xbox en PlayStation 4

Nog maar eens terug naar de toekomst.

Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition lanceert op 16 oktober voor de PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Dat heeft ontwikkelaar Telltale Games vandaag bekendgemaakt.

De vijf episodes van Back to the Future zijn al langer te spelen op Mac, de pc, PlayStation 3 en Wii. Zo kwam de eerste episode al in 2010 voor de pc uit.

Voor de 30th Anniversary Edition zijn er enkele extra's. De textures hebben bijvoorbeeld een update gekregen. Tom Wilson heeft de stem van zijn personage Biff Tannen ingesproken. Er staan tevens interviews op van Wilson, Telltale en Bob Gale. Dat is de schrijver en producer van de Back to the Future-films.

De game pikt het verhaal zes maanden na de gebeurtenissen in Back to the Future 3 op, wanneer de DeLorean zonder chauffeur opdaagt.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Kurt Brunenberg avatar

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Reacties