Skip to main content

Back 4 Blood krijgt open bèta in augustus

Rugdekking.

Uitgever Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat de Back 4 Blood early access open bèta in augustus van start gaat. De open bèta is vanaf 5 augustus tot en met 9 augustus voor iedereen beschikbaar die de game heeft gepreordered.

Tevens heb je via de officiële website de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de early access, maar volgens Warner Bros. zijn de codes beperkt beschikbaar.

Bekijk op YouTube

Vanaf 12 augustus tot 16 augustus heeft iedereen toegang tot de open bèta. Beide bèta's zijn speelbaar op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Tevens is er ondersteuning voor cross-play en cross-gen.

Back 4 Blood wordt ontwikkeld door Turtle Rock Studios, de studio achter Left 4 Dead en Evolve. De game is dan ook de spirituele opvolger van de zombiereeks, aangezien de rechten van die licentie bij Valve liggen. In vergelijking met Left 4 Dead bevat Back 4 Blood meer speelbare personages, missies en zombies.

In maart werd de Back 4 Blood release uitgesteld. Om het wachten makkelijker te maken houdt Warner Bros. op 13 juni om 23u00 een speciale show omtrent de PvP-modus van de game. Back 4 Blood komt op 18 oktober uit.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Read this next