Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Back 4 Blood bèta lokt bijna 100.000 gelijktijdige spelers op Steam

Geen bloedarmoede.

De bèta-test voor Back 4 Blood van afgelopen weekend lokte op Steam bijna 100.000 gelijktijdige spelers. Op een bepaald moment waren er maar liefst 98.024 gamers aan de slag met de coöperatieve zombieshooter van Turtle Rock Studios. Cijfers voor de consoleversies zijn er momenteel nog niet.

De huidige closed bèta loopt nog tot en met vandaag. Wie geen code voor de bèta-test kon bemachtigen, hoeft echter niet te wanhopen. Van 12 tot en met 16 augustus komt er immers een nieuwe bèta op alle platformen die voor iedereen beschikbaar is.

In de bèta kun je onder andere vijf van de acht survivors uitproberen. Dat doe je in twee volledige PvE-missies of in PvP.

De release van Back 4 Blood stond oorspronkelijk gepland voor deze zomer, maar intussen is Back 4 Blood uitgesteld. De game komt nu op 12 oktober uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties