Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

AWE DLC voor Control brengt Alan Wake terug

Crossover tussen twee games.

De AWE DLC voor Control draait rond de terugkeer van Alan Wake. Dat onthult ontwikkelaar Remedy Entertainment in de eerste gameplay van de AWE-uitbreiding.

Hoewel de tweede DLC rond Alan Wake draait, kruip je nog steeds in de huid van hoofdpersonage Jesse Faden. Zij krijgt de opdracht om de Investigations Sector te ontdoen van een duisternis-infectie. Dat doet ze door lichtbronnen te manipuleren of door de stroom terug aan te zetten.

Tijdens je speelsessies krijg je op onregelmatige tijdstippen geprojecteerde beelden van een tien jaar oudere Alan Wake te zien die het verhaal van de huidige uitbreiding aan het schrijven is. Ook vind je tijdens je speelsessies de geschreven pagina's van Wake. Of beide personages uiteindelijk kennis met elkaar maken, is niet geweten.

Daarnaast kun je het in deze uitbreiding opnieuw opnemen tegen eerder verslagen eindbazen, je opnieuw wagen aan de Ashtray Maze en is het mogelijk om een Avengers: Endgame-achtig pak vrij te spelen.

Verder krijg je op 27 augustus toegang tot een gratis update die zorgt voor nieuwe toegankelijkheidsopties, een multi-launch upgrade voor de launch-vaardigheid en extra checkpoints en Control points. Wil je meer weten over de game, check dan zeker ook onze Control review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties