Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Avatar MMORPG aangekondigd door Disney en Tencent

De tweede Avatar-game in ontwikkeling!

Disney en Tencent hebben Avatar: Reckoning aangekondigd, een MMORPG voor iOS en Android. Het plan is om de game nog dit jaar uit te brengen.

Er zijn nog geen beelden vrijgegeven, op een enkele afbeelding na. De game combineert shooter- en RPG-gameplay waarmee je nog nooit eerdere geziene delen van de Avatar-wereld ontdekt. Avatar: Reckoning bevat singleplayer-verhaalmissies, PVP en co-op.

"Ontmoet nieuwe Na'vi-beschavingen die vechten om hun thuis te beschermen, vecht met krachtige RDA troepen en loop spectaculaire aliens tegen het lijf", laat een persbericht weten.

In december 2022 komt het vervolg op Avatar in de bioscoop. Het eerste deel is de meest succesvolle bioscoopfilm tot nu toe. Ook wordt er gewerkt aan een derde film en staan de vierde en vijfde film op de planning.

Tijdens de E3 van 2021 is er ook een Avatar game door Ubisoft onthult. Die game komt in 2022 uit op pc, Playstation 5 en Xbox Series X/S.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties