Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Avatar: Frontiers of Pandora Season Pass voorgesteld

Twee grote uitbreidingen in de loop van 2024.

Ubisoft heeft de inhoud van de season pass voor Avatar: Frontiers of Pandora bekendgemaakt. Eigenaars van de season pass krijgen in de loop van volgend jaar toegang tot twee verhalende uitbreidingen.

Season pass-bezitters krijgen bij de release van de game meteen een extra quest genaamd 'Familiar Echoes' voorgeschoteld. Daarnaast krijg je ook de 'Resistance bundle', met onder andere exclusieve gear voor je personage en rijdier.

De eerste uitbreiding komt in de zomer van 2024 uit en heet 'The Sky Breaker'. Daarin neem je het op tegen 'een mysterieuze schaduw'.

De tweede uitbreiding komt er in de herfst van 2024 in de vorm van 'Secrets of the Spires'. Daarin verken je een nieuwe regio en neem je deel aan 'epische luchtgevechten'.

Avatar: Frontiers of Pandora komt op 7 december uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. De season pass maakt deel van de Gold Edition en Ultimate Edition van de game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Avatar: Frontiers of Pandora

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties