Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Avatar: Frontiers of Pandora komt in december uit

Na'vigeert naar een nieuwe datum.

Ubisoft laat via twee nieuwe trailers weten dat Avatar: Frontiers of Pandora op 7 december voor pc, PlayStation 5, Xbox Series X/S en Amazon Luna uitkomt.

Frontiers of Pandora is een first-person game die zich na de gebeurtenissen van de eerste Avatar-film afspeelt. In de game verken je de Western Frontier, ontmoet je nieuwe clans en probeer je de legers van de RDA te verslaan.

Spelers kunnen deze game alleen of in co-op spelen met één andere speler.

Avatar: Frontiers of Pandora is nu te pre-orderen als standaard, gold en ultimate edition. Wie hem vanaf nu pre-ordert, krijgt toegang tot het Child of 2 Worlds pack.

Om nog onbekende redenen werd Avatar: Frontiers of Pandora eerder uitgesteld naar 2023. Oorspronkelijk zou de game samen met de nieuwste Avatar-film uit 2022 uitkomen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties