Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Avalanche: 'problemen pc-versie Just Cause 3 binnenkort opgelost'

'We hebben wat meer tijd nodig.'

Ontwikkelaar Avalanche Studios geeft aan dat de problemen in de pc-versie van Just Cause 3 'binnenkort' worden verholpen.

De studio doet deze uitspraak in een bericht op de Just Cause 3 Steam-pagina. Volgens Avalanche wordt er op dit moment aan een patch voor de game gewerkt. Het kan volgens het bedrijf echter nog wel even duren voordat de update uitkomt.

"We zijn ons ervan bewust dat sommigen van jullie met technische problemen kampen. We verzamelen dit moment data van duizenden speelsessies om zo alle bugs te kunnen bestrijden."

"We weten nu nog niet wanneer we een patch voor Just Cause 3 uitbrengen, maar we laten het zeker weten zodra daar meer duidelijkheid over is", aldus Avalanche.

Inmiddels is bekend geraakt dat de consoleversies van Just Cause 3 ook met problemen kampen. Het is nog niet bekend wanneer Avalanche aan een patch voor deze versies begint.

Just Cause 3 is sinds 1 december speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De day one patch voor Just Cause 3 is 2,8 GB groot.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Just Cause 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties