Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Avalance praat over Just Cause 3

Gaat er hoogstwaarschijnlijk ooit komen.

Just Cause 2 wist eens positieve indruk op ons achter te laten nadat we het spel grondig onder de loep hebben genomen in onze review. Stiekem wist Peter Johansson, een van de ontwikkelaars bij Avalance, ons een tijdje terug tijdens een exclusief inteview al eigenhandig op te warmen voor deze zonnige open world game. Tijdens datzelfde gesprek liet de man al blijken dat ze nog lang niet klaar waren met de Just Cause reeks, en vandaag laat de ontwikkelaar dan ook weten dat we "niet uit de lucht moeten vallen" wanneer ze deeltje drie aankondigen.

"Ik denk dat Avalance en Just Cause nauw met elkaar verbonden zijn", liet studiobaas Christofer Sundberg weten. "We hopen daardoor dat de reeks nog een toekomst heeft, liefst eentje die zo lang zal lopen als wij bestaan. De studio ademt simpelweg Just Cause, en we zullen de franchise dan ook nooit uit handen geven. Het risico dat een ander team het gaat verknallen is te groot."

Momenteel werkt Avalance druk aan DLC voor Just Cause 2. Opmerkelijk is ook dat het spel in het Verenigd Koninkrijk PS3-gigant God of War III van de eerste plaats in de verkooplijsten heeft kunnen stoten.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties