Picture of Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Featured articles

FeatureVirtuix Omni Hands-on

Virtual reality binnen handbereik.

VideoVideoreportage E3 2013

Opgepast: gemaakt onder invloed van jetlag.

F1 2012 Review

Door de ogen van een hater.

VideoVideoreportage F.A.C.T.S. 2012

Over meubelwinkels, condooms en misschien ook een beetje fantasy.

Dit weekend barst de F.A.C.T.S.-beurs los

Gent wordt binnengevallen door aliens, trollen en elfjes.

VideoVideoreportage Gamescom 2012

We stuurden enkele redacteurs richting Keulen.

Enkele redacteurs van Eurogamer Benelux waren aanwezig op de persdag van Gamescom 2012 en kwamen terug met dit videoverslag. Wij willen tevens van de gelegenheid gebruik maken om ons volledig te distantiëren van alle acties die zij ondernamen op de beursvloer.

Inversion Review

In een omgekeerde wereld…

De review van Inversion doorgenomen, en je hebt wel zin om het spel in huis te halen? Dat kan want de game is nu verkrijgbaar voor de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

OnLive vanaf vandaag in zee met Belgacom

Geen dure PC meer nodig om zware games te spelen.

Telecomprovider Belgacom is vanaf vandaag de officiële partner van OnLive. Deze cloud gaming service maakt het mogelijk om games te streamen via het internet. Je kunt ze dus spelen zonder dat ze op je harde schijf staan, waardoor je niet meer over een killercomputer moet beschikken om de laatste nieuwe games te kunnen spelen. België is het tweede Europese land waar OnLive zo'n partner heeft.

E3-beurs blijft in Los Angeles

Data voor volgend jaar bekend.

De Entertainment Software Association (ESA) kondigt aan dat de E3-beurs in Los Angeles blijft de komende drie jaar. Eerder was de toekomst van de belangrijkste gamebeurs ter wereld in L.A. onzeker omdat werken een groot deel van het L.A. Convention Center ontoegankelijk zouden maken in 2013.

FeatureRocksmith Preview

Gitaar leren dankzij een spel? Wij testten het al eens uit!

Het is vijf voor tien. De vorige bands hebben het publiek al een beetje losgeweekt, maar het is een ongeschreven regel dat jij het bent waar iedereen voor gekomen is. Iedereen weet dat jij straks het podium zult afbreken, dat jij hen zal omver blazen met een ervaring die ze zich nog jarenlang zullen herinneren. Ze zullen je zelfs smeken om het zich te mogen herinneren. Wanneer de klok tien uur slaat blijf je rustig afwachten, terwijl je dienaren een goddelijke soundtrack over het festivalterrein laten knallen. Laat het publiek zichzelf maar wat opjutten, laat ze verdrinken in hun adoratie voor je, laat ze je naam schreeuwen, zodat de climax wanneer je dan toch nog op het podium verschijnt des te groter zal zijn. Je komt op en raakt met een soepele handbeweging de eerste snaar aan. Het publiek wordt overspoeld door... Nee, wacht. Jij kunt helemaal geen gitaar spelen, jij loser! Begin maar bij Rocksmith.

Eerste Vorige