Picture of Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Featured articles

Week-eindbazen #E3

Waar kijken we naar uit?

Week-eindbazen #E3

Waar kijken we dit weekend naar uit?

Week-eindbazen #22

Wat spelen we dit weekend?

Week-eindbazen #21

Wat spelen we dit weekend?

Week-eindbazen #20

Wat spelen we dit weekend?

Terwijl de E3 langzaam dichterbij komt staan we met jeukende handjes te wachten op de nieuwe aankondigingen. Zoveel games die mogelijk op onze backlog belanden, maar niet voordat we nog enkele titels uitgespeeld hebben. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #19

Wat spelen we dit weekend?

De gehele Eurogamer Benelux redactie ontwijkt de zon. De gordijnen zijn dicht. De frisdrank en snacks liggen klaar. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Na ruim dertig jaar scheidden de wegen tussen Hideo Kojima, het creatieve brein achter de Metal Gear Solid-reeks, en uitgever Konami. Death Stranding is de eerste game zonder inmenging van zijn voormalige werkgever. Met dode dieren, mysterieuze baby's en historische soldaten roepen de beklemmende trailers eigenlijk alleen maar vragen op. Death Stranding belooft dan ook een uiterst ambitieus en mysterieus project van de grensverleggende Japanse designer te worden. Hier lees je alle informatie die we tot nu toe over de game weten.

PlayStation- en Xbox-spelers zijn inmiddels al een poosje met een betaalde online service bekend. Nintendo-spelers krijgen hier voor het eerst mee te maken. Heb je namelijk Nintendo's nieuwste handheld/console in bezit en wil je ook online aan de slag, dan moet je een abonnement nemen: Nintendo Switch Online. In de financiŽle resultaten van fiscaal jaar 2018 is te lezen dat Nintendo begin mei meer informatie over Nintendo Switch Online bekendmaakt. Hier lees je alvast alle informatie die je nodig hebt.

Week-eindbazen #18

Wat spelen we dit weekend?

Ondertussen heeft bijna iedereen God of War uitgespeeld en nu blijft er een grote leegte achter. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Vroeger, toen alles beter was... Toen Lindsay Lohan nog geld verdiende met acteren in plaats van geld uitgeeft aan hopeloze rechtszaken tegen Rockstar. In Retrofiel gaat een van de redacteurs van Eurogamer Benelux terug naar de goede oude tijd. Met het oog op het tienjarig jubileum van Grand Theft Auto 4 wil Carl zijn favoriete GTA-game in het zonnetje zetten, maar werpt Yvo een schaduw over zijn oordeel.

Week-eindbazen #17

Wat spelen we dit weekend?

Iedereen lijkt momenteel in de ban van Kratos te zijn. Of is er toch een buitenbeentje in de redactie die wat anders speelt? Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Wat ooit begon als een tech-demo genaamd Kara, is nu uitgebouwd tot een volledig project: Detroit: Become Human. Onlangs organiseerde Sony een evenement waarin de pers de game twee uur kon spelen. In Detroit: Become Human bestuur je drie personages die allemaal een eigen verhaal hebben en hun eigen keuzes maken. Heeft de game alles wat nodig is om je mee te slepen in zijn verhaal?

Week-eindbazen #16

Wat spelen we dit weekend?

Een kleurtje krijgen of toch maar God of War opstarten? Dit weekend worden er moeilijke keuzes gemaakt. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #15

Wat spelen we dit weekend?

Stilaan komt de zomer eraan, maar laat dat je niet tegenhouden om achter je console of pc-scherm te kruipen! Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #14

Wat spelen we dit weekend?

De eerste week van de paasvakantie is ten einde. Tijd dus om in het weekend dubbel en dik aan het gamen te slaan! Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #13

Wat spelen we dit weekend?

Eurogamer Benelux wenst iedereen een fijn Paasweekend toe. Tussen de heerlijke brunches en diners door wordt er natuurlijk ook nog gegamed. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Laat je niet gek maken door de schattige krijgers in World of Warriors. Ze zijn venijniger dan je denkt. World of Warriors wordt neergezet als een op gevechten gerichte adventure game met unieke personages en arena's die allemaal dynamisch zijn. Hoewel de opzet doet denken dat de game simpliciteit en toegankelijkheid hoog in het vaandel draagt, is er toch ruimte voor diepgang, complexiteit en uitdaging. Ontwikkelaar Mind Candy maakt dat in het adventure-gedeelte echter niet helemaal waar.

Na een kort prehistorisch uitstapje keert Far Cry 5 terug naar het heden en zijn grote liefde: vuurwapens, heel erg veel vuurwapens. Het fictieve Hope County, gelegen in de staat Montana in de Verenigde Staten van Amerika, is de perfecte setting om die liefde opnieuw te doen opbloeien. Het gebied wordt geterroriseerd door de gestoorde dominee Joseph Seed en zijn volgelingen. De cult Eden Gate slaat door in zijn strijd om de traditionele Amerikaanse waarden van vrijheid, geloof en het recht om jezelf te bewapenen. Far Cry 5 heeft echter nog veel meer te bieden dan extreemrechtse militia. Hier lees je alvast alles wat we over Ubisofts shooter weten.

Week-eindbazen #12

Wat spelen we dit weekend?

Oude games. Nieuwe games. Maar eigenlijk vooral teveel games. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #11

Wat spelen we dit weekend?

Het wordt weer koud dit weekend, dus dat is altijd een goed excuus om je binnen met een stapel games op te sluiten. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #10

Wat spelen we dit weekend?

Yvo is terug van weggeweest en hij heeft gelijk een hele stapel games meegenomen. Tijd om het plastic met de tanden van de hoesjes te scheuren. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #09

Wat spelen we dit weekend?

Maart is begonnen! Dus Assassin's Creed Origins: Curse of the Pharaoh, Ni No Kuni 2 en Far Cry 5 zijn bijna uit. Om de tijd te verdrijven spelen we nog wat enkele titels uit onze backlogs. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Het succes van een diefstal en Kingdom Come Deliverance sneaking hangt sterk af van je voorbereiding. Vooral de mate waarin je zichtbaar bent en het geluid dat je maakt zorgen ervoor of je wel of niet opvalt. Deze heten in de game 'visibility', 'conspicuousness' en 'noise'. Zorg er dus voor dat je daar rekening mee houdt. Als je bijvoorbeeld geld uit iemand zijn zak probeert te stelen terwijl je een kolder draagt, dan zal dat zelden goed komen. Draag dus 's nachts donkere en zachte stoffen kleding, want dan ben je moeilijker te ontdekken.

Naast inbreken was zakkenrollen in de Middeleeuwen de meest voorkomende vorm van straatcriminaliteit - daarom mag pickpocketing in Kingdom Come Deliverance sowieso niet ontbreken. Als je je morele kompas kunt negeren is zakkenrollen een lucratieve bezigheid en ook een manier om zonder conflicten aan belangrijke voorwerpen te komen. Je hebt er ook geen gereedschap voor nodig, enkel wat geduld en talent.

Eerste Vorige