Picture of Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Featured articles

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.

Het is weekend, dus dan gaan de beentjes omhoog en heeft iedereen (hopelijk) geen verplichtingen. Toch blikt de redactie graag nog even terug op voor hen het meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen week.

Week-eindbazen #32

Wat spelen we dit weekend?

De meeste redactieleden zijn terug van vakantie, dus er worden weer games gespeeld. Hieronder lees je nog welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij dit weekend gaat spelen!

Week-eindbazen #26

Wat spelen we dit weekend?

Week-eindbazen neemt een zomerstop. Vanaf augustus laten we jullie weer weten welke games we in het weekend spelen. Maar hieronder lees je nog welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij dit weekend gaat spelen!

Week-eindbazen #25

Wat spelen we dit weekend?

Nog even en dan vertrekt iedereen naar een vakantiebestemming. Nu hebben we nog mooi de kans om enkele titels uit te spelen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke jij dit weekend gaat spelen!

Week-eindbazen #E3

Waar kijken we naar uit?

In het kielzog van de E3-armada is er eindelijk tijd om alles eens rustig te laten bezinken. Er zijn de afgelopen week namelijk de nodige top games, flop games en bizarre games de revue gepasseerd. Alle hoogte- en dieptepunten van de Eurogamer Benelux-redactie lees je hier.

Week-eindbazen #E3

Waar kijken we dit weekend naar uit?

Het is weer zover! Vandaag begint de E3, of tenminste de persconferenties, de 'Hoogmis van de Nieuwe Games'. Zet je zakken chips en blikken Red Bull maar klaar en volg met ons de livestreams mee. Hieronder lees je naar welke games wij het meest uitkijken. Laat in de comments gerust weten welke er op jouw wenslijst staan!

Week-eindbazen #22

Wat spelen we dit weekend?

De kraan staat open, dus dat betekent maar één ding: de E3 staat voor de deur. Iedereen is weer wenslijstjes aan het updaten, maar eerst moeten we het nog even met onze huidige collectie doen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke jij dit weekend gaat spelen!

Voordat we geleidelijk de komkommertijd ingaan, staat er nog een jaarlijks terugkerend hoogtepunt op de agenda: de Electronic Entertainment Expo, beter bekend als de E3. Op 12 juni gaan de deuren van het Los Angeles Convention Center open, terwijl in de dagen ervoor al het nodige nieuws naar buiten gebracht wordt. Net als vorig jaar heeft de redactie van Eurogamer Benelux bij volle maan occulte rituelen uitgevoerd om zo aan een lijst met de wildste voorspellingen voor de E3 2018 te komen. Benieuwd hoe ver we er dit jaar weer naast zitten...

Week-eindbazen #21

Wat spelen we dit weekend?

De redactie duikt dit weekend op bekende en wat minder bekende titels. Zeg Sander, leg volgende week eens uit wat Crawl is. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #20

Wat spelen we dit weekend?

Terwijl de E3 langzaam dichterbij komt staan we met jeukende handjes te wachten op de nieuwe aankondigingen. Zoveel games die mogelijk op onze backlog belanden, maar niet voordat we nog enkele titels uitgespeeld hebben. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #19

Wat spelen we dit weekend?

De gehele Eurogamer Benelux redactie ontwijkt de zon. De gordijnen zijn dicht. De frisdrank en snacks liggen klaar. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

PlayStation- en Xbox-spelers zijn inmiddels al een poosje met een betaalde online service bekend. Nintendo-spelers krijgen hier voor het eerst mee te maken. Heb je namelijk Nintendo's nieuwste handheld/console in bezit en wil je ook online aan de slag, dan moet je een abonnement nemen: Nintendo Switch Online. In de financiële resultaten van fiscaal jaar 2018 is te lezen dat Nintendo begin mei meer informatie over Nintendo Switch Online bekendmaakt. Hier lees je alvast alle informatie die je nodig hebt.

Week-eindbazen #18

Wat spelen we dit weekend?

Ondertussen heeft bijna iedereen God of War uitgespeeld en nu blijft er een grote leegte achter. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Vroeger, toen alles beter was... Toen Lindsay Lohan nog geld verdiende met acteren in plaats van geld uitgeeft aan hopeloze rechtszaken tegen Rockstar. In Retrofiel gaat een van de redacteurs van Eurogamer Benelux terug naar de goede oude tijd. Met het oog op het tienjarig jubileum van Grand Theft Auto 4 wil Carl zijn favoriete GTA-game in het zonnetje zetten, maar werpt Yvo een schaduw over zijn oordeel.

Week-eindbazen #17

Wat spelen we dit weekend?

Iedereen lijkt momenteel in de ban van Kratos te zijn. Of is er toch een buitenbeentje in de redactie die wat anders speelt? Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Wat ooit begon als een tech-demo genaamd Kara, is nu uitgebouwd tot een volledig project: Detroit: Become Human. Onlangs organiseerde Sony een evenement waarin de pers de game twee uur kon spelen. In Detroit: Become Human bestuur je drie personages die allemaal een eigen verhaal hebben en hun eigen keuzes maken. Heeft de game alles wat nodig is om je mee te slepen in zijn verhaal?

Week-eindbazen #16

Wat spelen we dit weekend?

Een kleurtje krijgen of toch maar God of War opstarten? Dit weekend worden er moeilijke keuzes gemaakt. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #15

Wat spelen we dit weekend?

Stilaan komt de zomer eraan, maar laat dat je niet tegenhouden om achter je console of pc-scherm te kruipen! Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Eerste Vorige