Picture of Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Featured articles

Beste gaming muis 2018: onze aanbevelingen

De zes beste muizen voor FPS, MOBA, MMO en meer.

Red Dead Redemption 2 Poisonous Trail Treasure Map locatie en oplossing - waar vind je de Poisonous Trail Treasure

Een stap-voor-stap gids naar de locaties van de Poisonous Trail treasure map.

Red Dead Redemption 2 Perks, Trinkets en Talismans - volledig overzicht van waar je ze vindt en hun effect

Red Dead Redemption 2 perks, talismans en trinkets: dit is wat ze doen en waar je ze vindt

Red Dead Redemption 2: complete gids met tips en tricks

Red Dead Redemption 2 gids: alles wat een avonturier in het Wilde Westen weten moet.

De betoverende aantrekkingskracht van Red Dead Redemption 2 wordt gevoed door tal van factoren. Naast de liefde voor detail die grenst aan obsessie en het technische huzarenwerk, is het vooral de wereld die spelers aantrekt aan deze game. Rockstar is een meester in het creŽeren van open werelden, en net zoals vanouds zijn er tal van geheimen en easter eggs te vinden, verstopt in de gekste hoekjes.

Naast een snel reacties en een goed instinct, heeft een succesvolle cowboy in Red Dead Redemption nog een ding nodig: geld en best heel veel. Er zijn talloze manieren om in RDR2 geld te verdienen, maar minstens zoveel valkuilen die je een hoop poen kosten. In tegenstelling tot in vele andere games zwem je in Red Dead Redemption 2 na een paar uurtjes spelen helemaal niet in het geld. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je snel geld verdient en in wat je het best investeert.

Zelfs een outlaw als Arthur Morgan kan zich in Red Dead Redemption 2 niet veroorloven te veel misstappen te maken. Doe je dat namelijk wel, dan staat er simpelweg een bounty tegenover. Hoewel je dit bij kleinere overtredingen vaak kunt voorkomen, zet de lange arm van de wet bij ernstige misdaden (zoals moord en gewapende overvallen) bijna altijd een flinke premie op je hoofd.

Red Dead Redemption 2 map - de volledige map in overzicht

De belangrijkste plekken en steden in RDR2 beschreven.

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk al opgemerkt dat de kaart van Red Dead Redemption 2 vrij groot is. Het Wilde Westen is niet alleen gemaakt van zand, stof en lijken maar bevat veel verschillende biomen.

Rockstar heeft het gamelandschap op vele manieren gevormd en hebben talloze herkenbare systemen gecreŽerd. Het Wanted-level van Red Dead Redemption 2 is hier geen uitzondering op. Net zoals in het vorige avontuur in het wilde westen volgen de ontwikkelaar ook hier een variant op de populaire GTA-mechanics. De essentie: hoe vaker en erger je de wet overtreedt, dees te meedogenlozer zal de lange arm der wet je te grazen proberen nemen.

De PlayStation 4, en bijgevolg ook de PS4 Pro, kregen alle aandacht in de marketing in aanloop van de release van Red Dead Redemption 2 waardoor we een vrij goed beeld hebben van hoe Rockstar's nieuwste zich laat spelen op Sony's hardware. Vanaf vandaag kunnen we echter ook de Xbox One-versies van de game bekijken, en de voornaamste conclusie is de volgende: als je op zoek bent naar de allerbeste Red Dead Redemption 2 ervaring, dan is de Xbox One X het platform dat je moet hebben. Rockstar's verbluffende technologische prestatie draait op een native 4K resolutie op de X, en levert daar bovenop ook nog eens de meest vloeiende speelervaring. Dat is een technisch huzarenstukje.

Call of Duty Blackout tips en tricks - Overleef COD Battle Royale

15 top tips voor Call of Duty Black Ops 4 Blackout.

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout is ongetwijfeld de modus waar de meeste spelers geÔnteresseerd in zijn. Of je nu volledig nieuw bent in het battle royale genre, of er al wat ervaring mee heeft, deze Blackout tips zijn ieder geval onmisbaar.

Op de geschreven review is het nog even wachten, maar deze Assassin's Creed Odyssey gameplaybeelden tonen alvast hoe Maarten in Phokis en Megaris orde op zaken stelt. Sluip, spring, moord en zeil je een weg doorheen het oude Griekenland vanaf 5 oktober.

In Two Point Hospital leid je je eigen ziekenhuis. Je bouwt specifieke praktijken, behandelt de vreemdste ziektes, traint je personeel en houdt je patiŽnten tevreden. Nathan toont voorbeeldig hoe je een ziekenhuis kunt uitbouwen en inrichten.

Deze Marvel's Spider-Man gameplay geeft je een glimps op de open wereld en de spectaculaire activiteiten daarin. Bovendien zie je ook hoe we Shocker achtervolgen door de stad met het heerlijke webslingen van de game. Onze Spidey sense is overuren aan het draaien!

Week-eindbazen #34

Wat spelen we dit weekend?

Gamescom 2018 is afgelopen, dus is het weer tijd om met onze eigen collectie aan de slag te gaan. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij dit weekend gaat spelen!

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.

Het is weekend, dus dan gaan de beentjes omhoog en heeft iedereen (hopelijk) geen verplichtingen. Toch blikt de redactie graag nog even terug op voor hen het meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen week.

Week-eindbazen #32

Wat spelen we dit weekend?

De meeste redactieleden zijn terug van vakantie, dus er worden weer games gespeeld. Hieronder lees je nog welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij dit weekend gaat spelen!

Eerste Vorige