Picture of Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Featured articles

Fortnite Time Trials locaties uitgelegd

Op zoek naar de Time Trial locaties? Deze gids zal je helpen.

De Time Trials voltooien, en hun bijhorende Time Trial locaties vinden, is één van Fortnite's vele Weekly Challenges.

Strategy game Stellaris console releasedatum bekend

Deluxe editie met DLC ook beschikbaar.

Paradox Interactive zei recent dat de consoleversie van Stellaris op 26 februari uikomt. Om te weten wat wij vonden van deze grand strategy game op astronomische schaal, lees je hier onze Stellaris review.

Fortnite patch voegt sneeuwman vermomming toe

Grappler en Port-a-fortress niet meer te vinden.

Fortnite heeft een Sneaky Snowman vermomming toegevoegd met de patch die vandaag verschenen is. Hiermee wordt de battle royale game nog een tikje extra in de wintersfeer gebracht.

In de Verenigde Staten worden de tafels opgeruimd na hun Thanksgiving feestday, en dat betekent dat Black Friday van start gaat. Deze commerciële feestdag is sinds een paar jaar ook overgewaaid naar België en Nederland, waardoor ook wij mogen meegenieten van sterke promoties bij veel verschillende winkels.

Black Friday is officieel gestart en dat betekent natuurlijk dat haast alle winkels voor een aantal dagen sterke kortingen hebben op hun assortiment. Het kan echter ook overweldigend zijn, die enorme vloed aan producten, reclame en scherpe prijzen. De verleiding is overal en het is niet altijd gemakkelijk om je goed te informeren over de kwaliteit van het product dat momenteel sterk afgeprijsd voor je ogen staat.

Pokémon Let's Go: Moon Stone locatie en andere Evolutionary Stones vinden

De locaties van alle evolutionary stones zoals de Moon Stone in Pokémon Let's Go

De meeste Pokémon in Pokémon Let's Go evolueren wanneer ze een bepaald level bereiken. Andere Pokémon hebben echter zogenaamde Evolutionary Stones nodig zoals de Moon Stone om te evolueren naar een nieuwe Pokémon. Als je dacht dat je deze Stones vindt op dezelfde plek als in Pokémon Red, Blue en Yellow op de Game Boy, dan steekt ontwikkelaar Game Freak een stok tussen je wielen.

Eevee evolueren was een wetenschap in de mobile game maar veel gamers zijn natuurlijk nu ook nieuwsgierig naar hoe het werkt in Pokémon Let's Go op de Switch. Heeft developer Game Freak zich ook gebaseerd op de smartphone-avonturen of mogen we vertrouwen op de klassieke manieren uit Pokémon Yellow, waarop de Let's Go-games op gebaseerd zijn?

Eerste Vorige