Picture of Redactie

Redactie

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Featured articles

Eevee evolueren was een wetenschap in de mobile game maar veel gamers zijn natuurlijk nu ook nieuwsgierig naar hoe het werkt in Pokémon Let's Go op de Switch. Heeft developer Game Freak zich ook gebaseerd op de smartphone-avonturen of mogen we vertrouwen op de klassieke manieren uit Pokémon Yellow, waarop de Let's Go-games op gebaseerd zijn?

Nu de Xbox One X, PlayStation 4 Pro en krachtige pc graphics hardware allemaal in wijde omloop zijn, zijn er meer manieren dan ooit om te genieten van games in 4K met HDR aan. Daarom geven wij je nu een overzicht van de allerbeste 4K televisies die ook high dynamic range hebben.

De beste micro SD kaarten voor je Nintendo Switch

De grootste opslag voor de laagste prijs.

De Nintendo Switch is nu al bijna een jaar oud en is waarschijnlijk nog een lang leven beschoren. Mede daarom verwachten we dat de interne opslagruimte van 32 gigabyte lang niet toereikend meer is. Zelda: Breath of the Wild is al ongeveer 40% van die ruimte en daardoor heb je veel minder ruimte voor die indie darlings uit de Nintendo eShop, om maar te te zwijgen over krachtpatsers als de DOOM-port voor de Switch. Maar geen zorg, het probleem is gemakkelijk op te lossen aangezien de Switch met elke verkrijgbare Micro SD kaart werkt. Dit zijn onze aanbevelingen voor de beste en meest voordelige Nintendo Switch Micro SD kaarten.

Beste SSD voor gaming in 2018: kortere laadtijden, vlotter streamen

Onze aanbevelingen voor snelste SSD, beste budget SSD en meer.

Overschakelen van een mechanische harde schijf naar een solid state drive (SSD) is één van de meest belangrijke upgrades die je kan maken in je gaming pc. Met de release van enkele nieuwe drives dit jaar en prijzen die eindelijk sterk beginnen te dalen, is nu het perfecte moment om een nieuwe SSD te kopen.

Beste gaming muis 2018: onze aanbevelingen

De zes beste muizen voor FPS, MOBA, MMO en meer.

Een goede gaming muis vinden is een uitdaging aangezien er elk jaar een dozijn nieuwe modellen worden uitgebracht door veel verschillende merken. Wij hebben echter de laatste innovaties de voorbije jaren gevolgd en hebben een lijst opgesteld met gaming muis aanbevelingen. Er is echter zoveel variatie op de markt, en zoveel verschillende toepassingen voor muizen, dat we verschillende modellen aanraden afhankelijk van je favoriete games, handgrootte en andere factoren.

Red Dead Redemption 2: complete gids met tips en tricks

Red Dead Redemption 2 gids: alles wat een avonturier in het Wilde Westen weten moet.

Er zijn grote games, en dan is er Red Dead Redemption 2. Rockstar's Wilde Westen-avontuur heeft niet alleen een gids nodig door zijn enorme omvang maar ook door de vele complexe systemen die op de achtergrond draaien. Een beetje hulp is dus haast onmisbaar. Als je het verhaal gewoon volgt en de ene missie na de andere oplost, zal je ook nooit dichtbij de 100% voltooiing van de game komen.

Eerste Vorige