Picture of Devid Dekegel

Devid Dekegel

Contributor

Featured articles

Borderlands

Kantje boordje of niet?

Gratis Halloween hoedje voor LBP

The Pumpkin Head Halloween Mask is terug!

Guitar Hero telt 1 miljoen facebook fans

Activision is er terecht trots op!

Spore: Helden

(r)Evolutie of niet?

September is topmaand voor Sony

"En daar stopt het succes lang niet!"

Sony’s Playstation heeft het uitermate goed gedaan in september. Er gingen wereldwijd maar liefst 491,800 exemplaren van de console over de toonbank. En met deze resultaten overheerst Sony de charts op gebied van consoles.

Vroege Forza 3 spelers krijgen ban op XBL

En daar stopt het nog lang niet.

Piraten zijn bij deze gewaarschuwd. Microsoft heeft reeds een aantal accounts van Xbox Live geband die net dat ietsje te vroeg Forza 3 in hun bezit hadden. De Xbox 360 heeft al een tijdje last van piraterij en de mensen achter de schermen hebben beslist om een reeks acties te ondernemen om dit tegen te gaan. Stephen Tolouse (director of policy and enforcement voor Microsoft’s Xbox Live platform) wist op zijn twitter het volgende te melden:

Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion

Heroes Unite,… and pick a side

Ultimate Alliance 2 kan je heel kort beschrijven als één grote knokpartij, een buttonbasher waar de spieren van je vingers als het ware een stresstest ondergaan. Maar er schuilt meer achter deze titel dan je zou vermoeden.

Alle nummers Lego Rock Band bekend

Are you ready to block?

Velen onder jullie zullen al gehoord hebben dat de gele mannetjes van Lego nu ook al de overstap naar het muziekgenre wagen. Het lijkt wel of geen enkel genre of film meer veilig is voor voor deze vierkante ventjes.

EyePet verschoven naar 2010

Alweer eentje die de kerst niet zal halen.

Sony Computer Entertainment America heeft officieel bevestigd dat de EyePet release verschoven zal worden naar 2010. Deze titel die in de loop van november zou uitkomen zal een reeks andere titels volgen naar de lente van volgend jaar. In een officieel statement kregen we te horen dat Sony meer tijd wil spenderen aan het verbeteren van dit nieuwe IP. De marketing zal op hun beurt meer tijd krijgen om de consumenten en retailers in te lichten over alle mogelijkheden van dit nieuwe product.

FeatureMAG (hands-on)

Massive met een zeer grote M

Je moet maar durven als ontwikkelaar. Je staart naar een zaal gevuld met een horde gamers en zelfverzekerd spreek je de volgende woorden in de microfoon uit: ‘wij gaan een shooter maken waarin je met 256 spelers op één map het gevecht aangaat’. Vervolgens zijn er twee mogelijke reacties van het publiek.