Picture of Yarno Ritzen

Yarno Ritzen

Contributor

Featured articles

FeatureEyePet (hands-on)

Een nieuwe technologie in een bekend jasje.

Sony ziet het helemaal zitten met zogenaamde augmented reality-games. Dit zijn spellen waarbij de werkelijkheid in samenwerking gebruikt wordt met het digitale, maar er worden enkele dingen aan toegevoegd. Een voorbeeld is bijvoorbeeld Eye of Judgement, waarbij kaarten door een camera gelezen worden en op je tv allerlei monsters het vervolgens met elkaar uitvechten.

FeatureDante's Inferno (hands-on)

We dalen af in de cirkels van de hel.

Toen Dante´s Inferno aangekondigd werd werd iedereen een beetje bang. Electronic Arts dat één van de grootste en meest bekende boeken die ooit is in een game ging veranderen. Ook wij waren sceptisch, al stonden we zeer zeker open voor het idee. Naarmate EA meer toonde van de game viel onze scepsis een beetje weg en begonnen we uit te kijken naar het spel. Zou het zo kunnen zijn dat het klassieke gedicht toch niet helemaal verpest wordt?

Maijin: The Fallen Realm aangekondigd

Doet denken aan The Last Guardian.

Tijdens de GamesCom in Keulen heeft - opgelet, lange naam op komst - Atari Namco Bandai Partners Maijin: The Fallen Realm aangekondigd. Met een eerste trailer wist het meteen de aandacht te vestigen op deze PlayStation 3 exclusive.