Picture of Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Featured articles

FIFA 18 Web App - Alles wat je moet weten

Beheer je team op je eigen tijd, op elke plek denkbaar.

Als vanouds zal je in FIFA 18 opnieuw je eigen Ultimate Team kunnen samenstellen in FUT 18. Je moet daarvoor zelfs niet aan je pc of voor je console zitten want dankzij de FUT web app kan je eender waar en wanneer naar je team kijken. Er is ook een companion app voor iOS en Android. Deze is een mobile versie van de web app.

FIFA 18 FUT Icons: Alle Icons (voorheen Legends) gerangschikt met rating

Het beste wat de voetbalgeschiedenis te bieden heeft.

Als je de FIFA-games al lang volgt en speelt, dan weet je dat de reeks er niet om bekend staat dat er elk jaar geďnnoveerd wordt of gebroken wordt met oude tradities. Ontwikkelaar EA kiest er steevast voor om verder te bouwen op de sterke fundering van de game en te fine-tunen. FIFA 18 volgt dit principe ook, al zijn er deze keer wel een aantal grote veranderingen. De FUT 18 Icons vallen hieronder, deze zullen voor een groot deel van de fanbase nieuw zijn.

FIFA 18 5 ster skillers en skill moves - Alle vijf sterren skill moves spelers en hoe je skill moves uitvoert

Alles wat je nodig hebt om een team samen te stellen met de beste skillers in FIFA 18.

FIFA 18's skillers zijn, kort samengevat, de spelers met de beste skills en skill moves in de game. Zij kunnen de meest moeilijke en extravagante trucjes met de bal uithalen. Deze skill moves zijn dus een fantastische manier om indruk te maken bij je vrienden, maar tegelijkertijd ook om tegenstanders dol te draaien.

Pokemon Go types: een overzicht van alle zwaktes en sterktes

Een overzicht van welke Pokémon types zwak of sterk zijn tegen andere Pokémon types in Pokémon Go

Er zitten zoveel Pokémon in Pokémon Go en allemaal hebben ze hun sterktes en zwaktes. Elk type is kwetsbaar tegen een ander type en extra effective tegen bepaalde types. Dit systeem werkt volledig via het steen-papier-schaar principe.

Pokémon Go: Pokémon vinden, vangen, en uitbroeden - Zo maak je je Pokédex compleet

Zeldzame en legendary Pokémon, en het uitbroeden van eieren, alles wat je moet weten over Pokémon vinden.

Naast het vechten is het vinden en vangen van Pokémon het belangrijkste in een Pokémon game. Pokémon Go is daarop geen uitzondering en met de Augmented Reality kun je de beesten nu voor het eerst in je eigen achtertuin vangen. Er zijn meer dan 200 Pokémon in Pokémon Go en je wilt ze vast allemaal. Helaas is dat niet altijd even makkelijk.

Pokémon Go: Gym gids - Tips en tricks voor deze spelmodus

Alles over Gyms, Pokécoins, het nieuwe motivatiesysteem en natuurlijk ook hoe je wint!

In de zomer van 2017 hebben de Pokémon Go Gyms flinke aanpassingen gekregen, ten behoeve van de Raids die toendertijd net toegevoegd waren. De aanpassingen waren controversieel, zoals het verwijderen van het Prestige-systeem en het toevoegen van Motivation.

Pokémon Go: Raid gids - tips en tricks voor raids

Van Raid pass, eggs en bosses tot counters, vangkansen en beloningen

Sinds de eerste verjaardag van Pokémon Go in de zomer van 2017 zijn Pokémon Go raids een belangrijk onderdeel van de game. De modus is snel populair geworden bij de fans en is nu niet meer uit de game weg te denken. Niet vreemd natuurlijk, aangezien de raids de meest uitdagende battles bieden met de beste beloningen en de meest zeldzame Pokémon. Veel onderdelen van de game zijn enkel toegankelijk via raids. Hieronder vallen bijvoorbeeld de legendary Pokémon.

Eerste Vorige