Picture of Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Featured articles

Bekijk: Sekiro: Shadows Die Twice E3 2018 trailer

Nieuwe game van FROM Software.

Sekiro: Shadows Die Twice van FROM Software werd onthuld tijdens de Microsoft E3 2018 persconferentie. De team achter de Dark Souls-reeks en Bloodborne verkent deze keer een wereld die sterk geïnspireerd is door feudaal Japan. Net zoals in Bloodborne speelt de game op een hoog tempo met een agressieve stijl. Schilden zijn er niet, maar je hebt wel opnieuw een parry-systeem. Ook trick weapons maken een terugkeer.

Bekijk: The Division 2 E3 2018 gameplay trailer

Verhuist van winterig New York naar zonnig Washington D.C.

Microsoft toont tijdens zijn E3 2018 persconferentie voor het eerst beelden van The Division 2. In maart lekte al uit dat de game in de maak was maar verdere info bleef uit. The Division 2 speelt zich af in een zonnig Washington D.C.. Buiten een zonnigere sfeer lijkt de gameplay sterk op het voorgaande deel, al zijn er verschillende nieuwe items toegevoegd.

Bekijk: Cyberpunk 2077 E3 2018 trailer

Maakt opwachting tijdens Microsoft persconferentie.

CD Projekt RED heeft tijdens de E3 2018 persconferentie voor het eerst in vijf jaar nieuwe beelden getoond van de langverwachte game Cyberpunk 2077. De trailer toont de dystopische open wereld die te verkennen zal zijn, maar gameplay werd niet getoond. Er werd ook geen releasedatum meegegeven. Het is dan ook waarschijnlijk dat de game ten vroegste in 2020 pas zal verschijnen.

Eerste Vorige