Picture of Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Featured articles

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4 en Xbox One - lijst met alle codes

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4 en Xbox One - lijst met alle codes

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Red Dead Redemption 2 cheats voor PS4 en Xbox One - lijst met alle codes

Welke codes zijn er in Red Dead Redemption 2 en wat is hun effect?

Red Dead Redemption 2 paarden: bonding, saddling en nieuwe paarden temmen

Zo vang je nieuwe paarden en tem je ze in Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 satchel upgrades en hoe de beste satchel krijgen

De verschillende satchel upgrades beschikbaar in Red Dead Redemption 2.

Het is nog minder dan een dag wachten tot de halve wereldbol Red Dead Redemption 2 begint te spelen. Tijd dus om de consoles voor te bereiden. Het is vrij normaal geworden dat games een Day 1 patch hebben, en dat is voor Red Dead Redemption 2 niet anders.

Assassin's Creed Odyssey XP - XP verdienen en snel levelen

Met deze tips verzamel je het snelst XP en stijg je het snelst in level in Assassin's Creed Odyssey.

XP is heel belangrijk in Assassin's Creed Odyssey nu dat het eigenlijk een RPG is, en zoals je verwacht is XP de sleutel om snel te levelen naarmate je vordert in de game.

Bekijk: Red Dead Redemption 2 Gameplay Trailer

Once upon a time in the wild west.

Deze eerste Red Dead Redemption 2 gameplay trailer verraadt alvast een heleboel details over het verhaal en de verschillende dingen die je allemaal in de game doet. Ziet er veelbelovend uit!

Bekijk: Sekiro: Shadows Die Twice E3 2018 trailer

Nieuwe game van FROM Software.

Sekiro: Shadows Die Twice van FROM Software werd onthuld tijdens de Microsoft E3 2018 persconferentie. De team achter de Dark Souls-reeks en Bloodborne verkent deze keer een wereld die sterk geïnspireerd is door feudaal Japan. Net zoals in Bloodborne speelt de game op een hoog tempo met een agressieve stijl. Schilden zijn er niet, maar je hebt wel opnieuw een parry-systeem. Ook trick weapons maken een terugkeer.

Bekijk: The Division 2 E3 2018 gameplay trailer

Verhuist van winterig New York naar zonnig Washington D.C.

Microsoft toont tijdens zijn E3 2018 persconferentie voor het eerst beelden van The Division 2. In maart lekte al uit dat de game in de maak was maar verdere info bleef uit. The Division 2 speelt zich af in een zonnig Washington D.C.. Buiten een zonnigere sfeer lijkt de gameplay sterk op het voorgaande deel, al zijn er verschillende nieuwe items toegevoegd.

Bekijk: Cyberpunk 2077 E3 2018 trailer

Maakt opwachting tijdens Microsoft persconferentie.

CD Projekt RED heeft tijdens de E3 2018 persconferentie voor het eerst in vijf jaar nieuwe beelden getoond van de langverwachte game Cyberpunk 2077. De trailer toont de dystopische open wereld die te verkennen zal zijn, maar gameplay werd niet getoond. Er werd ook geen releasedatum meegegeven. Het is dan ook waarschijnlijk dat de game ten vroegste in 2020 pas zal verschijnen.

Eerste Vorige