Picture of Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Featured articles

Bekijk: The Division 2 E3 2018 gameplay trailer

Verhuist van winterig New York naar zonnig Washington D.C.

Bekijk: Cyberpunk 2077 E3 2018 trailer

Maakt opwachting tijdens Microsoft persconferentie.

FIFA 18 Web App - Alles wat je moet weten

Beheer je team op je eigen tijd, op elke plek denkbaar.

Als vanouds zal je in FIFA 18 opnieuw je eigen Ultimate Team kunnen samenstellen in FUT 18. Je moet daarvoor zelfs niet aan je pc of voor je console zitten want dankzij de FUT web app kan je eender waar en wanneer naar je team kijken. Er is ook een companion app voor iOS en Android. Deze is een mobile versie van de web app.

FIFA 18 FUT Icons: Alle Icons (voorheen Legends) gerangschikt met rating

Het beste wat de voetbalgeschiedenis te bieden heeft.

Als je de FIFA-games al lang volgt en speelt, dan weet je dat de reeks er niet om bekend staat dat er elk jaar geïnnoveerd wordt of gebroken wordt met oude tradities. Ontwikkelaar EA kiest er steevast voor om verder te bouwen op de sterke fundering van de game en te fine-tunen. FIFA 18 volgt dit principe ook, al zijn er deze keer wel een aantal grote veranderingen. De FUT 18 Icons vallen hieronder, deze zullen voor een groot deel van de fanbase nieuw zijn.

Eerste Vorige