Picture of Jesse Zuurmond

Jesse Zuurmond

Contributor

Featured articles

De PSP Go: een impressie

Zeer hip, maar eveneens achterhaald

Rock Band 3 speelbaar met Natal?

MTV Games in overleg met Microsoft.

Legend of Zelda: Spirit Tracks heeft datum

Choochoo't net op tijd voor Sinterklaas.

Open bta MAG op 17 september

Megamultiplayergame MAG zonder lag?

Tetris komt terug op Wii en DS

Deal tussen Tetris Online en Majesco.

Blur op 6 november

Bizarre Creations doet power-ups.

De game die Activison Blizzard op de kaart moet gaan zetten in het genre van de racegames komt op 6 november in Europa in de winkels te liggen.

In een interview met Eurogamer.net heeft de community manager van Naughty Dog losgelaten dat de ontwikkelaar graag een nieuw deel in de Jak and Daxter-serie naar de Playstation 3 wil brengen, ook vanwege de levendige achterban van de serie.

Volgens Bobby Kotick, de baas van Activision Blizzard, zijn gamers tevreden met de bestaande franchises, mits er bij elk nieuw deel voldoende vernieuwing in verwerkt wordt. Verder is hij van mening dat de juiste balans gevonden moet worden tussen het uitbrengen van nieuwe intellectual property (IP) en het voortbouwen op bestaande IP.

Gerucht: PS3 Slim wellicht iets sneller?

Volgens woordvoerder IBM.

Er gaan geruchten dat de PS3 Slim wellicht iets sneller zou kunnen zijn de de PS3, dankzij een verbeterde Cell processor. Dit bericht is afkomstig van een woordvoerder van IBM, het bedrijf dat mede verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de processor in de PS3 Slim.

PSP Mini's geen apps

Vervanging UMD onduidelijk.

John Koller is wederom met wat meer achtergrondinformatie naar buiten gekomen om de aankondigingen door Sony van wat duidelijkheid te voorzien.

PS3 Slim maakt gebruikt van steun

Kan niet meer zelf overeind blijven.

Een opvallend nieuwtje wist ons via Kotaku te bereiken. Oplettende kijkers hebben het misschien ook opgemerkt tijdens de presentatie van de PS3 Slim, maar het blijkt nu dat de afgeslankte PS3 niet meer zonder steun in verticale positie kan staan.

PES 2010 releasedata bekend

Wordt het PES of FIFA dit jaar?

De data waarop de verschillende versies van Pro Evolution Soccer 2010 zullen verschijnen, zijn bekend gemaakt. Op 22 oktober verschijnt het nieuwste deel in de succesvolle reeks voor de Xbox 360, Playstation 3, en PC. Op 9 november volgen de versies voor de Wii, Playstation 2 en PSP, aldus Konami.

Uit een gesprek met Tweakers.net blijkt dat Sony verschillende omroepen in Nederland heeft benaderd om te kijken of er animo is voor het leveren van videocontent aan Playstation Network. NOS weet te melden dat aan het einde van het jaar het NOS Journaal te downloaden zal zijn via Playstation Network, in navolging van BBC.