Picture of Erwin Vogelaar

Erwin Vogelaar

Editor in Chief EG.nl

Koop en verkoop StarCraft II mods

Op het vernieuwde Battle.net.

Met de launch van StarCraft II wordt ook het nieuwe Battle.net online gezet. Dit online platform zal veel veranderingen met zich meebrengen, onder andere een marktplaats waar je niet alleen nieuwe content voor StarCraft II kunt downloaden en kopen, maar ook kunt verkopen.

Mass Effect tegelijk op PC en X360

Geen groot gat zoals bij origineel.

De PC- en Xbox 360-versie van Mass Effect 2 zullen tegelijk in de winkels verschijnen. Bij het origineel ontstond er een enorm gat waarin de PC-versie pas veel later dan de Xbox 360-versie verscheen.

Console-versie Diablo III niet van de baan

Nog altijd in gesprek over de mogelijkheden.

Het mag geen geheim zijn dat Blizzard zich op de PC-markt richt met hun games. In een interview na de Blizzcon Opening Ceremony liet Paul Sams van Blizzard echter weten constant met de consoles bezig te zijn.

Heel Azeroth zal veranderen in Cataclysm

WoW-uitbreiding vernieuwt hele wereld.

De trailer van de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding Cataclysm laat al zien dat de bestaande wereld Azeroth niet meer hetzelfde zal zijn, maar op wat voor manier was niet helemaal helder.

World of Warcraft: Cataclysm onthuld

Nieuwe uitbreiding voor de WoW-fans.

Tijdens de Blizzcon persconferentie is de nieuwste uitbreiding van World of Warcraft aangekondigd: Cataclysm. Na Wrath of the Lych King kunnen de fans weer verder met hun personages in een veranderde wereld.

The Monk onthuld voor Diablo 3

Blizzard toont nieuwe klasse op Blizzcon.

Tijdens de Blizzcon Opening Ceremony is The Monk onthuld voor Diablo 3. De nieuwe klasse zal naast de andere klasses zoals de Barbarian, Witch Doctor en Wizard speelbaar zijn.

Geen multiplayer LittleBigPlanet PSP

Voor de rest wel compleet.

LittleBigPlant voor de PS3 was heel aardig als je alleen speelde, maar de kracht van het spel zat duidelijk in de multiplayer. De PSP-versie van spel moet het echter zonder die functie doen.

Fable III officieel aangekondigd

Speelt af tijdens industriŽle revolutie.

Fable III is officieel aangekondigd door Peter Molyneux op de Microsoft persconferentie tijdens de Gamescom. Het spel zal afspelen tijdens de industriŽle revolutie, waarin de machines de overhand nemen.

Eye of Judgement naar PSP

Wordt camera nog ergens voor gebruikt.

Eye of Judgement komt naar de PSP. Het spel was de eerste die gebruik maakte van de PlayStation Eye-camera voor de PlayStation 3.

PlayStation 3 firmware 3.0 details

Wat kun je verwachten?

Op 1 september lanceert Sony de PlayStation 3 3.0 firmware. Dit betekent geen kleine update die iets veranderd waar wij niets aan hebben, maar een grootse update waarmee er tal van nieuwe features geÔntroduceerd worden.

19 nieuwe liedjes The Beatles: Rock Band

Nu bijna alle liedjes bekend.

MTV Games en Harmonix hebben negentien nieuwe liedjes aangekondigd voor The Beatles: Rock Band. Op de disc staan in totaal 45 nummers, waarvan nu nog maar ťťn liedje geheim is. Spannend!

EyePet kost 50 euro

Inclusief de PlayStation Eye-camera.

Het digitale huisdiertje EyePet zal voor 50 euro over de toonbank gaan, en dit inclusief de PlayStation Eye-camera. Dit heeft Sony op zijn persconferentie tijdens de Gamescom bekend gemaakt.

Mini-spelletjes komen naar de PSP

Goedkoop te maken spelletjes.

De PSP krijgt binnenkort minigames met de naam Mini's. Deze spelletjes van maximaal 100mb moeten voor ontwikkelaars een goedkope manier worden om grappige spelletjes te maken.

Volgende maand PSN-kaarten te koop

Niet meer persť creditcard nodig.

Vanaf volgende maand zullen eindelijk de PSN-kaarten beschikbaar zijn in Nederland. Dit heeft Sony aangekondigd op zijn persconferentie tijdens de Gamescom in Keulen.

LittleBigPlanet wordt nat

Binnenkort water in de LBP-wereld.

PS3-game LittleBigPlanet krijgt binnenkort de toevoeging van water in het spel. Vooralsnog bleven de Sackboys en Sackgirls op het droge, maar daar gaat verandering in komen.

Dante's Inferno komt 12 februari 2010

Dan zullen we branden in de hel.

Electronic Arts is op dit moment bezig met zijn persconferentie, en een game die daar niet kan ontbreken is Dante's Inferno. Het wordt een belangrijke titel voor EA, en de uitgever heeft bekend gemaakt dat het spel 12 februari 2010 in de winkels zal liggen.

Demo Brutal Legend op 17 september

Zet alvast in je agenda.

Op 17 september zal er een demo verschijnen voor Brutal Legend. Dit maakte Electronic Arts zojuist bekend op zijn persconferentie tijdens de Gamescom in Keulen.

Ook SingStar: The Beatles onderweg

The Beatles: Rock Band zonder instrumenten.

Naast The Beatles: Rock Band, komt later dit jaar ook SingStar: The Beatles uit voor de PlayStation 3. Bronnen op de Gamescom vertelde aan website MCV dat deze SingStar praktisch gewoon een instrumentloze poort zal zijn van The Beatles: Rock Band.

Pilotwings vrijdag naar Virtual Console

Minis March Again! naar DSiWare.

SNES klassieker Pilotwings zal vrijdag beschikbaar zijn via de Virtual Console op de Nintendo Wii. Daarnaast komt Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again! beschikbaar voor DSiWare.

Eerste Vorige