Picture of Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Featured articles

Super Mario 3D Land Review

De 3DS krijgt er een klassieker bij.

VideoHouse of the Dead Overkill PS3 trailer

Wii shooter herwerkt als Extended Cut voor de PS3.

VideoGears of War 3 Horde Command DLC trailer

Nieuwe maps, upgrades en personages.

Geen Just Cause 3 in 2012

Avalance brengt volgend jaar geen spellen uit.

Avalance Studios, de ontwikkelaar die ons recentelijk het niet onaardige Renegade Ops onder de vlag van Sega bracht, heeft in een interview laten weten dat ze geen plannen hebben om in de loop van 2012 een spel op de markt los te laten.

Naughty Dog wil graag Uncharted 4 maken

Tenminste, als de fans dat nog willen.

Uit een interview met Justin Richmond, de director verantwoordelijk voor Uncharted 3, is gebleken dat Naughty Dog absoluut interesse heeft om de serie verder te laten gaan dan het derde deel. Tenminste, als de fans daar zin in hebben en deeltje drie naar behoren verkoopt.

Twee nieuwe projecten van Insomniac

Titels zijn "Galaxy Beasts" en "Space Beasts".

Het ziet ernaar uit dat Insomniac Games, de ontwikkelaar die ons recentelijk het niet onsmakelijke Ratchet & Clank: All 4 One bracht, aan twee gloednieuwe projecten werkt.

Square Enix werkt volop aan FF Versus XIII

Doordat FF Type-0 in Japan verschenen is.

RPG-liefhebbers zullen ongetwijfeld het nieuws gespot hebben dat Final Fantasy Type-0, een exclusieve titel voor de PSP, in het Japanse blad Famitsu nét naast een perfecte score gegrepen heeft. Dat zal echter niet beletten dat zowat de halve Aziatische bevolking donderdag naar de lokale gameboer zal rennen, want dan ligt de langverwachte titel in het land van de rijzende zon in de winkelrekken.

Uncharted 3: Drake's Deception Review

Een fata morgana, of magnum opus?

Naughty Dog heeft het zich behoorlijk moeilijk gemaakt door Uncharted 2: Among Thieves op de markt te brengen. Iets meer dan twee jaar geleden ging deze titel op Eurogamer Benelux aan de haal met een perfecte score. Een hele eer, maar hoe kan je zo'n succes in godsnaam nog verbeteren? Wat valt er nog te tweaken aan een singleplayer die menig bioscoopfilm ver achter zich laat? En als je weet dat het tweede deel ook nog eens een van de meest verfrissende multiplayer modus van de laatste jaren aan de reeks toevoegde...ik kan begrijpen dat het team achter de avonturen van Nathan Drake even met handen in het haar gezeten heeft!

Teaser nieuwe Medal of Honor in exemplaren Battlefield 3

Hoogstwaarschijnlijk release voor volgend jaar.

Battlefield 3 ligt bijna in de winkelrekken, maar ondertussen zijn er al enkele snoodaards die een exemplaar van de veelbelovende FPS in hun bezit hebben. Tijdens het uitpakken van het spel kwamen ze een opvallend stukje papier tegen dat aangeeft dat EA druk aan het werken is aan een nieuwe Medal of Honor.

Just Dance 3

Gewoon Dansen, voor de derde keer.

Hoewel iedereen zich momenteel afvraagt of Battlefield 3 binnenkort een deuk zal kunnen slaan in het verkoopsucces dat Modern Warfare 3 gaat worden, vestigen wij graag de aandacht op nog een derde deel binnen de minstens even bekende Just Dance reeks. Dat we een dansspel in één adem met twee FPS-grootmachten noemen is op zich al een grote verdienste, en het feit dat Just Dance 3 deze keer niet enkel op de Wii, maar ook op de PS3 en X360 uitkomt zal er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat de competitie rond meest verkochte exemplaren van een spel niet enkel tussen EA en Activision, maar ook met Ubisoft uitgevochten zal worden.

Community features voor Mario Kart 7

Clans! Klassementen! Mario Kart-kanaal!

Vanaf 2 december kunnen we aan de slag gaan met Mario Kart 7 voor de 3DS, en in afwachting tot dat moment laat Nintendo ons vandaag weten wat voor community-functies het spel zal bevatten.

Demo en beta Mass Effect 3 krijgen datum

Demo voor januari, meer details in november.

Het nieuws dat Mass Effect 3 een multiplayer mode zal bevatten sloeg in als een bom. BioWare blies vriend en vijand uit hun sokken, maar natuurlijk kunnen we pas écht enthousiast worden wanneer we met deze nieuwe modi binnen de reeks aan de slag kunnen gaan. En gelukkig zullen we daar niet op moeten wachten tot het spel in de winkelrekken ligt, want er is een demo van Mass Effect 3 op komst.

Doom 4 voorlopig "on hold"

Volgens geruchten dankzij Rage.

Volgens een insider bij Bethesda, de uitgever van het door id Software gemaakte Rage, heeft het bedrijf beslist om de productie van Doom 4 voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Pokémon Rumble voor 3DS krijgt datum

Vanaf 2 december in de winkelrekken.

Nintendo heeft zonet laten weten dat Super Pokémon Rumble, de allereerste 3DS-game met de zakmonsters in de hoofdrol, vanaf 2 december in de winkelrekken te vinden zal zijn.

Eerste Vorige