Picture of Ramadan Hasani

Ramadan Hasani

Contributor

Featured articles

Verkoopcijfers van Far Cry New Dawn vallen tegen

In het Verenigd Koninkrijk, tenminste.

De fysieke verkoopcijfers van Far Cry New Dawn zijn slechts een kwart van de verkoopcijfers van Far Cry Primal. Dat blijkt uit een analyse van de verkoopcijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk.

Flower aangekondigd voor pc

Beschikbaar op GOG, Steam en de Epic Game Store.

Ontwikkelaar Thatgamecompnay brengt na tien jaar Flower uit op de pc. De game kwam in 2009 voor het eerst uit op de PlayStation 3 en daarna nog op de PlayStation 4, PlayStation Vita en iOS.

Joker, bekend van de Persona serie, is vanaf eind april speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate. Joker is vorige december aangekondigd en is het eerste personage dat onderdeel is van de Fighters Pass DLC.

Dangerous Driving release in april

Spirituele opvolger van Burnout.

Three Fields Entertainment kondigt aan dat Dangerous Driving op 9 april 2019 wordt uitgebracht. De game is aangekondigd als de spirituele opvolger van Burnout.

Geralt of Rivia komt naar Monster Hunter World

Gebruik enkel je zilveren zwaard.

Capcom heeft vandaag aangekondigd dat Geralt of Rivia naar Monster Hunter World komt op vrijdag 8 februari. Deze datum heeft vooralsnog alleen betrekking op de PlayStation 4 en de Xbox One-versies. De releasedatum voor de pc-versie wordt later gecommuniceerd.

Old school FPS Blood krijgt een re-release

Met nieuwe toeters en bellen.

Old school FPS Blood uit 1997 krijgt een re-release. Ontwikkelaar Nightdive Studios voert verschillende verbeteringen en compatibiliteit updates aan de game toe. Monolith Productions (F.E.A.R, Shadow of Mordor) was verantwoordelijk voor het origineel.

Gerucht: Harry Potter RPG in de maak

Versla Voldemort nu zelf.

Naar verluidt is er een Harry Potter-RPG in de maak nadat er een gameplayvideo is gelekt. Er gaan al langer geruchten rond dat Warner Bros. een grote nieuwe Harry Potter-game in de pijplijn heeft.

Eerste Vorige