Picture of Ramadan Hasani

Ramadan Hasani

Contributor

Featured articles

Sony heeft weer een patent aangevraagd waarmee de PlayStation 5 mogelijk backwards compatibility kan ondersteunen. Er is onder de naam van Mark Cerny begin deze maand een soortgelijke patent aangevraagd. De patent suggereerde dat de PS5 in theorie PS1-, PS2-, PS3- en PS4-titels kan ondersteunen.

Overwatch heeft in een Twitterbericht de komst van een nieuwe held voor de game geteased. Het gaat om een personage genaamd Jean-Baptiste Augustin. Hij is een Talon die op de vlucht is voor ene D.Cuerva.

Media Molecule heeft aangekondigd dat Dreams een beperkte en betaalde Early Access krijgt voor de PlayStation Store. De Early Access voor de game wordt deze lente gelanceerd met een volledige release later dit jaar gepland.

The Bard's Tale 4 krijgt drastische update

Met nieuwe dungeons en vijanden.

Ontwikkelaar InXile heeft aangekondigd dat The Bard's Tale 4 een Director's Cut krijgt. Dit betekent dat de RPG van vorig jaar verschillende aanvullingen en technische verbeteringen krijgt.

Verkoopcijfers van Far Cry New Dawn vallen tegen

In het Verenigd Koninkrijk, tenminste.

De fysieke verkoopcijfers van Far Cry New Dawn zijn slechts een kwart van de verkoopcijfers van Far Cry Primal. Dat blijkt uit een analyse van de verkoopcijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk.

Flower aangekondigd voor pc

Beschikbaar op GOG, Steam en de Epic Game Store.

Ontwikkelaar Thatgamecompnay brengt na tien jaar Flower uit op de pc. De game kwam in 2009 voor het eerst uit op de PlayStation 3 en daarna nog op de PlayStation 4, PlayStation Vita en iOS.

Joker, bekend van de Persona serie, is vanaf eind april speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate. Joker is vorige december aangekondigd en is het eerste personage dat onderdeel is van de Fighters Pass DLC.

Dangerous Driving release in april

Spirituele opvolger van Burnout.

Three Fields Entertainment kondigt aan dat Dangerous Driving op 9 april 2019 wordt uitgebracht. De game is aangekondigd als de spirituele opvolger van Burnout.

Geralt of Rivia komt naar Monster Hunter World

Gebruik enkel je zilveren zwaard.

Capcom heeft vandaag aangekondigd dat Geralt of Rivia naar Monster Hunter World komt op vrijdag 8 februari. Deze datum heeft vooralsnog alleen betrekking op de PlayStation 4 en de Xbox One-versies. De releasedatum voor de pc-versie wordt later gecommuniceerd.

Old school FPS Blood krijgt een re-release

Met nieuwe toeters en bellen.

Old school FPS Blood uit 1997 krijgt een re-release. Ontwikkelaar Nightdive Studios voert verschillende verbeteringen en compatibiliteit updates aan de game toe. Monolith Productions (F.E.A.R, Shadow of Mordor) was verantwoordelijk voor het origineel.

Eerste Vorige