Picture of Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Featured articles

Destiny 2: Warmind DLC release bekend

Plus Bungie tekent een roadmap uit.

Bungie heeft de releasedatum van de Warmind DLC voor Destiny 2 bekendgemaakt. De tweede uitbreiding lanceert op 8 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Assassin's Creed Origins krijgt cheat mode

Werkt via 'Animus Control Panel'.

Ubisoft heeft laten weten dat Assassin's Creed Origins een officiële cheat mode krijgt. De optie draagt de naam 'Animus Control Panel' en is vooralsnog exclusief voor de pc.

Assassin's Creed: Rogue wordt ook wel het donkerste hoofdstuk in de Assassin's Creed-saga genoemd. Niet alleen de volwassen verhaallijn en ondertoon verklaren die omschrijving, maar ook de release eind 2014 die in de schaduw stond van die van Unity. Maar hoge bomen vangen veel wind. Terwijl de eerste next-gen Assassin's Creed werd overspoeld met kritiek omwille van de talloze bugs en glitches, bleef Rogue voor het overgrote deel onderbelicht. De beslissing om Rogue over te hevelen naar de nieuwste generatie consoles volgt kort na de Ezio-collectie die eind vorig jaar een grafische poetsbeurt kreeg. Nochtans is de game ver verwijderd van de status van de populaire trilogie. De vraag is uiteindelijk of het überhaupt nog interessant is om terug te keren na de vele veranderingen rond besturing, combat en moeilijkheidsgraad die Origins doorvoerde.

Little Nightmares krijgt The Residence DLC

Conclusie Season Pass beantwoordt alle 'resterende vragen'.

De Residence DLC voor Little Nightmares is vanaf nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat laat Bandai Namco weten via zijn YouTube-kanaal.

Waar het educatieve aspect van literatuur en films intussen wijdverbreid geaccepteerd is, hinken mainstreamvideogames nog steeds achterop. De Assassin's Creed-reeks kent een uitgebreid repertoire aan historische decors - gaande van de Derde Kruistocht tot de Franse Revolutie - en is dan ook sinds jaren het stokpaardje van lesgevende geschiedenisfanaten. Met Assassin's Creed Origins neemt Ubisoft Montréal een opvallende stap in die richting, in wat de ontwikkelaar zelf een 'interactief museum zonder muren' noemt. In Marcels Assassin's Creed Origins review lees je nog eens dat het Oude Egypte zeer overtuigend is neergezet.

Gerucht: Activision werkt aan Spyro the Dragon remake

Nog een PlayStation-mascotte maakt zijn comeback.

Volgens gamesite Kotaku werkt Activision aan een remake van de originele Spyro The Dragon-trilogie. De informatie is afkomstig van 'bronnen die aan het project verbonden zijn'. Vicarious Visions is de ontwikkelaar van dienst.

Eerste Vorige