Picture of Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGís en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Featured articles

Yusuke Hashimoto verlaat Platinum Games

Regisseur van onder meer Bayonetta 2.

Regisseur van Bayonetta 2 en Star Fox Zero Yusuke Hashimoto heeft via Twitter zijn ontslag bij ontwikkelaar Platinum Games bekendgemaakt. Een precieze reden voor het vertrek, dat op 31 januari plaatsvond, werd niet gegeven.

Respawn Entertainments houding tegenover valsspelers in Apex Legends lijkt duidelijk: 'cheaters suck' klinkt het in een post op Reddit. Sinds de launch van de Battle Royale-game nog geen twee weken geleden bezweken al meer dan 16 duizend snoodaards onder de banhammer.

Mortal Kombat 11's nieuwste fighter is bekend. De koninklijke lijfwacht Jade voegt zich bij het groepje vechtersbazen bestaande uit Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Baraka, Skarlet, Raiden, Geras, Kabal en D'Vorah.

World War Z releasedatum onthuld

En neen, het is zonder Brad Pitt.

Ontwikkelaar Saber Interactive heeft de releasedatum voor World War Z - de game, niet de film - bekendgemaakt. De co-op shooter lanceert op 16 april voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Pc-spelers moeten zich overigens voor de aankoop van de game tot de Epic Games Store wenden.

The Division 2 krijgt open beta

Of daar lijkt het toch op.

Het lijkt erop dat The Division 2 een open beta krijgt. Op de officiŽle Twitterpagina van de game wordt er op een vraag van een fan namelijk melding gemaakt van zowel een 'private' als een 'open' testfase.

Apex Legends nu al meer dan 25 miljoen spelers

Plus Valentijnsdag-loot in aantocht.

Apex Legends heeft de kaap van 25 miljoen unieke spelers overschreden. Dat laat Respawn Entertainment-topman Vince Zampella in een blogpost weten. Tijdens het weekend waren er zelfs meer dan 2 miljoen gelijktijdige spelers.

Apex Legends krijgt mogelijk een Ranked-modus. Dat doet de vondst van dataminer Stout op Twitter althans vermoeden. Hoewel competitieve geesten misschien al in de handen wrijven, is het nog wachten op een officiŽle reactie van ontwikkelaar Respawn Entertainment.

Fortnite-accounts mergen eindelijk mogelijk

Als gevolg van cross-play.

Na het uitstel in november heeft Epic Games nu de merge tool voor Fortnite-accounts uitgebracht. De tool maakt het mogelijk al je cosmetische items en V-bucks verspreid over meerdere platformen op ťťn plaats - je zogenaamde primair account - op te slaan.

EA: 'Anthem 6 miljoen keer verkocht tegen eind maart'

BioWares actie-RPG heeft een eerste missie.

EA verwacht 5 tot 6 miljoen verkochte Anthem-exemplaren tegen het einde van het fiscaal jaar, dat op 31 maart eindigt. BioWares actie-RPG lanceert op 22 februari en heeft dus ongeveer zes weken om dat streefcijfer te halen.

Er komt een nieuwe Titanfall-game in 2019

Al is het geen Titanfall 3.

Titanfall 3 mag dan wel momenteel niet in ontwikkeling zijn, toch is er een nieuwe Titanfall-game in de maak. Dat doet een tweet van Respawn Entertainment-topman Vince Zampella althans vermoeden.

Wargroove updates en DLC in de maak

Kosten voor ontwikkeling al gedekt.

Chucklefish laat weten bezig te zijn met allerlei bug fixes en quality of life-aanpassingen voor Wargroove. Op langere termijn zijn er zelfs plannen voor een grote content update, DLC en meer, aldus de ontwikkelaar op de officiŽle website van de game.

Eerste Vorige