Picture of Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Featured articles

Vorige week nog raakte bekend dat België een strafonderzoek naar EA opent wegens FIFA loot boxes, vandaag toont EA hoe het openen van FIFA 19 Ultimate Team packs in zijn werk gaat - en hoeveel kans op de GOAT je nu eigenlijk maakt.

Treyarch pakt teamkills in Black Ops 4 Blackout aan

En waarschuwt voor de 'banhammer'.

De Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta is momenteel in volle gang en Treyarch lijkt naar feedback te luisteren. Zo tracht de ontwikkelaar door een aanpassing in het looting-systeem teamkills te ontmoedigen.

Ontwikkelaar Deck 13 steekt niet onder stoelen of banken een grote fan van de Souls-reeks te zijn. Toch weet The Surge 2 zich op meerdere manieren van zijn illustere inspiratiebron te onderscheiden. In zijn The Surge review noemde Carl de game een stroomstoot, en deel 2 lijkt nu al op hetzelfde stramien verder te bouwen.

Waar Street Fighter en Tekken door spacing en frameperfecte combo's gekend zijn, blinkt SoulCalibur uit in beweeglijkheid en flitsende zwaardduels. Na de eerder lauwe receptie van deel 5 belooft Bandai Namco met SoulCalibur 6 een terugkeer naar de roots van de reeks, maar wil de ontwikkelaar tegelijkertijd nieuwe spelers met open armen ontvangen.

Assassin's Creed Odyssey is intussen de elfde game in de hoofdserie en bouwt verder op de innovaties die voorganger Origins doorvoerde. Ontwikkelaar Ubisoft belooft meer narratieve diepgang en lijkt volop in te zetten op het RPG-aspect van de historische blockbuster. Na het onverdeelde succes van Assassin's Creed Origins, dat een soort heruitvinding van de franchise betekende, zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen. Hier lees je alles wat we tot nu toe weten.

Eerste Vorige