Picture of Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Featured articles

Serious Sam 4: Planet Badass aangekondigd

Meer info volgt tijdens de komende E3-beurs.

Ontwikkelaar Croteam heeft via een korte teaser trailer onthuld dat Serious Sam 4: Planet Badass in ontwikkeling is. De ontwikkeling gebeurt in samenspraak met uitgever Devolver Digital. Meer informatie over de game volgt tijdens de komende E3-beurs.

Ontwikkelaar Re-Logic maakt bekend dat de ontwikkeling van Terraria: Otherworld is stopgezet. Volgens de ontwikkelaar was het niet langer mogelijk om 'op een redelijke termijn het volle potentieel uit de game te halen'.

A Way Out meer dan een miljoen keer verkocht

Overstijgt de verwachtingen.

Co-op game A Way Out is op drie weken tijd meer dan een miljoen keer verkocht. Dat laat onwikkelaar Hazelight Studios weten via Twitter. De game overstijgt daarmee ruimschoots de verwachtingen die uitgever Electronic Arts had vooropgesteld.

Warcraft 3 krijgt widescreen-ondersteuning

Blizzard ziet het bredere plaatje.

Blizzard Entertainment heeft een nieuwe update uitgebracht voor Warcraft 3. De update voegt widescreen-onderteuning toe aan de game. De patch was sinds februari al uit te proberen op de testservers van Blizzard en is nu dus voor iedereen beschikbaar.

Blizzard onthult data van BlizzCon 2018

Tickets zijn vanaf volgende maand beschikbaar.

Blizzard Entertainment heeft de data van BlizzCon 2018 bekendgemaakt. Het evenement vindt plaats op 2 en 3 november, en gaat net zoals vorig jaar door in het Anaheim Convention Center in CaliforniŽ.

Boss Key Productions kondigt Radical Heights aan

Battle Royale spelen alsof het 2080 is.

Boss Key Productions heeft Radical Heights aangekondigd. De game is een Battle Royale die zich afspeelt in een futuristische versie van de jaren 80. Radical Heights is vanaf 10 april beschikbaar via Steam Early Access.

Hitman: Definitive Edition krijgt fysieke release

Ter ere van IO's twintigste verjaardag.

IO Interactive heeft een fysieke versie van Hitman: Definitive Edition aangekondigd. De fysieke versie lanceert op 18 mei voor PlayStation 4 en Xbox One en bevat enkele nieuwe outfits ter ere van de twintigste verjaardag van ontwikkelaar IO Interactive.

AanraderA Way Out review - Ontsnapt langzaamaan aan de middelmatigheid

Just when I thought I was out, they pull me back in.

In 2013 maakte filmmaker Josef Fares met Brothers: A Tale of Two Sons zijn debuut in de gamesindustrie. Met zijn innovatieve gameplay en emotionele ontknoping charmeerde de game. Met opvolger A Way Out legt Fares de lat deze keer nog een stuk hoger. Ontwikkelaar Hazelight Studios is voor deze game uitgebreid naar meer dan veertig medewerkers om een emotionele rollercoaster te maken die terloops ook een eerbetoon is aan meer dan dertig jaar actiefilms en -games. De studio slaagt grotendeels in die opzet, ook al laat de game zowel op vlak van verhaal als gameplay een aantal steken vallen.

Dying Light krijgt Prison Heist modus

Nieuw type vijand eveneens toegevoegd aan de game.

Ontwikkelaar Techland heeft een nieuwe modus voor Dying Light aangekondigd. De modus heet Prison Heist en is vanaf nu speelbaar in de game. Dezelfde update voegt ook een nieuwe vijand genaamd Sgt. Deathrow toe.

Eerste Vorige