Picture of Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Redacteur

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Featured articles

Xenoblade Chronicles 2 DLC onthuld

Torna: the Golden Country komt uit in september.

Tijdens de E3 2018 is de eerste DLC voor Xenoblade Chronicles 2 aangekondigd. De DLC heet Torna: The Golden Country en vormt een prequel voor het verhaal van de hoofdgame. De DLC lanceert in september.

Stormland aangekondigd

Nieuwe titel van Insomniac Games.

Tijdens de E3 2018 is Stormlands aangekondigd. Ratchet & Clank-ontwikkelaar Insomniac Games omschrijft de titel als een Openwereldgame in VR. De game lanceert exclusief voor de Oculus Rift.

For Honor: Marching Fire DLC onthuld

Basisgame tijdelijks gratis te downloaden.

Tijdens de Ubisoft e3 2018 persconferentie is de Marching Fire DLC voor For Honor onthuld. De DLC voegt de Wu Ling factie toe aan de game en lanceert op 16 oktober.

Metal Wolf Chaos XD aangekondigd

Remaster van een vergeten From Software game.

Tijdens de E3 2018 van Devolver Digital is Metal Wolf Chaos XD aangekondigd. From Software bracht de originele Metal Wolf Chaos in 2004 enkel in Japan uit voor de Xbox. De remaster lanceert lanceert later dit jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gears of War 5 aangekondigd

Met Kate in de hoofdrol.

Tijdens de E3 2018 heeft ontwikkelaar The Coalition Gears of War 5 aangekondigd. De game is een rechtstreeks vervolg op Gears of War 4. Deze keer speel je als Kate.

Dying Light 2 onthuld

Je keuzes veranderen de wereld.

Tijdens de E3 2018 heeft Techland Dying Light 2 aangekondigd. De game speelt zich opnieuw af in een post-apocalyptische wereld die is overrompeld door zombies. Voormalig Obsidian Entertainment-medewerker Chris Avellone schrijft bovendien mee aan de game.

Tijdens de E3 2018 heeft From Software Sekiro: Shadows Die Twice aangekondigd. De nieuwe actiegame van de de makers van Dark Souls en Bloodborne speelt zich af in Japan en wordt uitgegeven door Activision.

Ontwikkelaar Jo-Mei Games heeft tijdens de E3 2018 Sea of Solitude toegelicht. De game belicht het thema van menselijke eenzaamheid en wordt uitgegeven onder het EA Originals programma.

Champions League komt naar FIFA 19

Voor echte kampioenen.

Electronic Arts heeft tijdens de E3 2018 bekendgemaakt dat de Champions League speelbaar is in FIFA 19. Het kampioenenvoetbal is speelbaar in zowel tournament mode als career mode.

Dontnod Entertainment kondigt Twin Mirror aan

Vampieren zijn vreemd, maar deze game ook.

Dontnod Entertainment heeft Twin Mirror aangekondigd. De nieuwe game van de makers van Life is Strange en Vampyr lanceert in 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bandai Namco geeft de game uit.

De Blob komt naar de Switch

Deze maand nog.

THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat De Blob op 26 juni naar de Switch komt. De game lanceerde oorspronkelijk voor de Nintendo Wii in 2008. Eind vorig jaar kwam De Blob al naar de PlayStation 4 en Xbox One.

Mega Man 11 release bekendgemaakt

Amiibo voor de Switch-versie eveneens onthuld.

Capcom heeft de releasedatum van Mega Man 11 bekendgemaakt. De game lanceert op 2 oktober voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Voor de Switch komt er bovendien een speciale editie die een Mega Man-Amiibo bevat.

Eerste Vorige