Picture of Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Featured articles

Final Fantasy 12 komt naar de Switch

Net als een hele resem andere Final Fantasy-games.

Nintendo heeft via een nieuwe Nintendo Direct onthuld dat er verschillende Final Fantasy-games naar de Switch komen. Van de hoofdgames komen Final Fanstasy 12: The Zodiac Age, Final Fantasy 7, Final Fantasy 9, Final Fantasy 10 en Final Fantasy 10-2 voor het eerst naar een Nintendo-console.

Spider-Man krijgt New Game Plus

Nog meer slingerplezier.

Ontwikkelaar Insomniac Games laat via Twitter weten dat Spider-Man een New Game Plus krijgt. Het is nog niet geweten wanneer de nieuwe modus uitkomt, maar de ontwikkelaar laat uitschijnen al ver gevorderd te zijn met de ontwikkeling ervan.

Microsoft maakt bekend dat Forza Horizon 4 een DLC-pakket met tien wagen uit verschillende James Bond-films krijgt. Zo krijg je onder andere toegang tot de Aston Martin DB5 uit 1964 en de BMW Z8 uit 1999.

Beste spelers in FIFA 19 onthuld

Twee Belgen in de top tien!

EA Sports heeft de tien beste spelers in FIFA 19 bekendgemaakt. Lionel Messi en Cristiano Ronaldo bekleden net zoals de afgelopen jaren de eerste twee plaatsen, maar voor het eerst hebben beide spelers een gelijke score van 94 punten.

Dead or Alive 6 release bekendgemaakt

Om je warm te houden in de koude wintermaanden.

Koei Tecmo heeft de releasedatum van Dead or Alive 6 bekendgemaakt. De game lanceert op 15 februari 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast zijn ook de pre-order bonussen onthuld.

The Surge krijgt DLC in het Wilde Westen

The Good, the Bad, and the Augmented

Ontwikkelaar Deck 13 heeft een nieuw DLC-pakket voor The Surge onhuld. The Good, the Bad, and the Augmented speelt zich af in het Wilde Westen en lanceert op 2 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Black Ops 4 Blackout map onthuld

Evenals eerste gameplay-trailer.

Treyach heeft de map voor de Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 onthuld. Volgens de ontwikkelaar is het de grootste map ooit in de geschiedenis van de serie. Daarnaast is een nieuwe trailer met Blackout gameplay gelanceerd.

Anthem krijg demo in februari

Maar niet voor iedereen.

Tijdens een persconferentie op PAX West heeft BioWare onthuld dat Anthem volgend jaar een VIP demo krijgt. De demo is vanaf 1 februari volgend jaar beschikbaar voor een selecte groep spelers op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Ubisoft brengt in 2019 geen nieuwe Assassin's Creed-game uit. Dat bevestigt Ubisoft-topman Yves Guillmot tijdens Gamescom 2018. In plaats daarvan voorziet de uitgever wel meerdere jaren aan nieuwe content voor Assassin's Creed Odyssey.

Vampyr krijgt Story mode en Hard mode

Ontwikkelaar werkt nog steeds met bloed, zweet en tranen aan de game.

Dontnod Entertainment brengt later deze zomer een nieuwe update uit voor Vampyr. Die voegt twee nieuwe modi toe aan de game. Vampyr lanceerde vorige maand voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Eerste Vorige