Picture of Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zoín beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeŽn.

Featured articles

Vault of Glass keert terug in laatste Destiny event

UPDATE: alle raids keren terug.

UPDATE: Bungie heeft laten weten dat het Age of Triumph-event alle Destiny-raids laat terugkeren. Zowel de Vault of Glass en Crota's End krijgen tevens een extra moeilijke Challenge Mode. De update lanceert op 28 maart.

Steep update 1.04 voegt Steep World Tour toe

Iets waar je steil van achterover slaat.

Ontwikkelaar Ubisoft brengt update 1.04 voor Steep uit. De update voegt onder andere het Steep World Tour toernooi aan de game toe. Spelers kunnen zich aanmelden voor dit toernooi, dat maandelijks beschikbaar is voor de gehele community.

The Walking Dead: Season 3 release onthuld

UPDATE: trailer uitgebracht.

UPDATE: Telltale Games heeft tijdens The Game Awards 2016 een eerste trailer voor The Walking Dead: A New Frontier uitgebracht. De ontwikkelaar heeft tevens de releasedatum van de game bevestigd.

Volgende Metro-game lanceert in 2017

UPDATE: Deep Silver komt met officiŽle verklaring.

UPDATE: Uitgever Deep Silver laat middels een officiŽle verklaring weten dat het bedrijf niet van plan is om volgend jaar een nieuwe Metro-game uit te brengen. De uitgever heeft echter nog wel 'ambitieuze plannen' voor de reeks.