Picture of Dave Rapmund

Dave Rapmund

Redacteur

Dave schrijft en speelt games. Verder doet hij ook nog iets met websites. Nintendo-fanboy van het eerste uur.

Featured articles

De 7th Dragon-serie is in Japan een groot succes, maar ook in de westerse wereld blijkt er interesse in de serie. Na veel wikken en wegen heeft ontwikkelaar SEGA toch besloten om het vierde deel 7th Dragon III Code: VFD zowel in Europa als in Amerika uit te brengen. Met de game heeft SEGA een ambitieus doel: de trouwe fans van de serie een goed vervolg bieden, maar ook een nieuw publiek aanspreken.

Hij is log, vierkant en ondertussen vaak meer geel dan grijs: het Nintendo Entertainment System. De console van Nintendo loste de gamecrisis van 1983 op en domineerde de markt tot tien jaar later. Hoewel Nintendo met de Nintendo Switch naar de toekomst kijkt, wil de ontwikkelaar de oude garde de gloriedagen doen laten herleven en tegelijk de nalatenschap van de NES op een moderne manier aan de huidige generatie gamers meegeven. Meet de Nintendo Classic Mini NES.

Funcom kondigt Hide and Shriek aan

Press 'A' to jumpscare.

Ontwikkelaar Funcom kondigt Halloweengame Hide and Shriek aan. De game komt op 31 oktober uit voor de pc en is verkrijgbaar via Steam. De prijs van de game is nog niet bekend.

Eerste Vorige